Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η εντυπωσιακή σύντροφός του βρέθηκε στο Γαλάτσι και «άφησε» άφωνους το κοινό και τους τηλεθεατές με όσα φόρεσε και όσα δεν φόρεσε… Με μια λευκή δημιουργία αυτή τη φορά (στον ημιτελικό φορούσε μαύρο) η Παναγιώταρου έκανε την εντυπωσιακή της εμφάνιση στις κερκίδες.
Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω στα βίντεο και τις φωτογραφίες και παρακάτω, αποφάσισε να μην φορέσει εσώρουχο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο!
Η Ελληνίδα καλλονή έλαμπε από χαρά και έρωτα για τον Στάθη Σχίζα, ενώ το σέξι φόρεμά της αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της που κέρδισε τα καλύτερα σχόλια. Μάλιστα, η εντυπωσιακή ξανθιά… τρέλανε και τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μαζί με τη Μαρία Αντωνά τις φώναξε να κάτσουν μαζί με τους δύο φιναλίστ.
Εκεί βέβαια υπήρξε ένα… ατύχημα όπως παρατήρησαν στο twitter, καθώς με το τεράστιο σκίσιμο φόρεμα, φάνηκε το εσώρουχό της σε live μετάδοση στον ΣΚΑΙ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!