Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ο Στάθης Σχίζας είναι είναι ο μεγάλος νικητής

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας είναι είναι ο μεγάλος νικητής

Πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Με μια… βόμβα μεγατόνων ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor. Την τελευταία -κυριολεκτικά στιγμή- το φετινό ριάλιτι επιβίωσης μας επεφύλασσε την έκπληξη. Κι αυτό γιατί… μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Στάθης Σχίζας.

Κι ενώ όλοι θεωρούσαν δεδομένο νικητή τον Άρη Σοϊλέδη, ο κόσμος είχε άλλη άποψη και έδωσε τελικά το τρόπαιο, αλλά και τα 100.000 ευρώ στον Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί το έπαθλο του Survivor.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

Μια λαμπερή βραδιά

Σε μια λαμπερή βραδιάς μεγάλης χρονικής διάρκειας, με πολλά βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο και στιγμές από την απαιτητική διαβίωση των παικτών στο φετινό Survivor, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τους δυο φιναλίστ για την στιγμή που αναγκάστηκαν να ξεπεράσουν τον ίδιο τον εαυτό τους.

«To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε».

«Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχθηκε πως «η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».

Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν…

Το φετινό Survivor ολοκλήρωσε τον κύκλο του μετά από έξι μήνες και ήταν γεμάτο με αγώνες, καβγάδες, εντάσεις αλλά και αστείες στιγμές.

Αφού το ριάλιτι έριξε αυλαία, ας θυμηθούμε τις καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες στιγμές της φετινής σεζόν.

«Βάλε καφέ να στα πω» όπως έλεγε και ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Έρωτας στα χρόνια του Survivor

Μετά τη σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πρώτο Survivor, ο έρωτας έχει την τιμητική του κάθε χρονιά. Φέτος, δεν είδαμε ένα αλλά δύο ερωτοχτυπημένα ζευγάρια.

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή με το Γιώργο Κατσαούνη  και τη Βρισηίδα Ανδριώτου με το Σπύρο Μαρτίκα.

Το ειδύλλιο της Μυριέλλας και του Κατσαούνη ξεκίνησε γρήγορα, από την αρχή κιόλας, με βλέμματα, ραβασάκια και ένα φιλί στη πισίνα μετά από ένα αγώνισμα. Και συνέχισε το ίδιο επεισοδιακά, με τις δύο ομάδες να μη συμφωνούν με αυτή τη σχέση αλλά και την αναφορά της Μυριέλλας στο φίλο της, το Τζον, με τον οποίο έχουν μαζί συγκρότημα. Τότε, ήταν που τελείωσε η σχέση πριν καλά καλά αρχίσει καθώς ο Γιώργος Κατσαούνης δεν μπορούσε να καταλάβει τι είδους σχέση έχει η αγαπημένη του με  εκείνον.

Προς τα τέλη του παιχνιδιού όμως, είδαμε και έναν ακόμη έρωτα, ο οποίος βρίσκεται όμως, ακόμα σε εξέλιξη. Ο «Professor» Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ερωτεύτηκαν, τσακώθηκαν, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν μέσα σε 1,5 μήνα ενώ έδωσαν υπόσχεση να βρεθούν εκτός παιχνιδιού  ώστε να προσπαθήσουν για τη σχέση τους. Προ ολίγων ημερών, ο Σπύρος Μαρτίκας επισκέφτηκε την αγαπημένη του στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που μένει είναι να δούμε πόσο και εάν θα διαρκέσει έρωτας τους.

Ο Βαλάντης και… οι άλλοι

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ στο φετινό survivor, τις περισσότερες φορές αρνητικά. Ο Βαλάντης κατάφερε να τσακωθεί σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους του. Ο τσακωμός με την Μυριέλλα, τον Κατσαούνη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν ήταν τίποτα μπροστά στο διαπληκτισμό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Στο Συμβούλιο και λίγο μετά τη ψηφοφορία του, ο Βαλάντης σχολίασε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάτι πολύ άσχημο για την υγεία της και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το συμβούλιο.

Όταν επέστρεψε, ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε τι ακριβώς είχε συμβεί και εκείνη απάντησε: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε».

Ο Τάκης και ο θάνατος του πατέρα του

Μια από τις πιο συγκινητικές  αλλά όχι τόσο ευχάριστες στιγμές του φετινού παιχνιδιού ήταν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ενημερώθηκε από την παραγωγή για το χαμό του πατέρα του. Ο Τάκης ήταν φανερά συντετριμμένος μετά το θάνατο του πιο αγαπημένου του προσώπου και όλοι οι συμπαίκτες του άφησαν τις τις διαφωνίες τους στην άκρη και στάθηκαν στο πλευρό του. Ο μισθοφόρος Καραγκούνιας  αποφάσισε να παραμείνει και να παλέψει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη του.

Τσακωμοί και κουτσομπολιό

Με την είσοδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο παιχνίδι, το ριάλιτι έγινε ακόμα… πιο ριάλιτι! Λίγο μετά την είσοδο του άρχισε να συζητά έντονα για την σχέση της Σοφιάννας και του Άρη Σοϊλέδη, η οποία κατά τη γνώμη του ήταν ερωτική. Από την άλλη, στην Ελλάδα η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, βρισκόταν σε δύσκολη θέση με τις φήμες που διαδίδονταν, αλλά συνέχισε τις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους καθώς δεν πίστεψε ποτέ πως οι φήμες ήταν αλήθεια.

Δεν έλειψαν όμως, και οι αμέτρητοι καβγάδες.  Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε μετά από έναν καβγά με το Τάκη Καραγκούνια. Οι δυο τους κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ενώ ο Κατσαούνης την ώρα που ήταν ξαπλωμένος ο Τάκης στη καλύβα, πήγε από πάνω του και τον κλώτσησε.

Ο Τάκης Καραγκούνιας όμως, κόντεψε να πιαστεί στα χέρια και με τον Σοϊλέδη στο Συμβούλιο με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της παραγωγής καθώς και ο Λιανός αναγκάστηκαν να απομακρύνουν και να διακόψουν ώστε να ηρεμήσουν οι δύο παίκτες.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024