Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ηράκλειο: Αγρίμι στα κρατητήρια ο μητροκτόνος – Σήμερα η κηδεία της άτυχης γυναίκας
Τη μια στιγμή φαίνεται σχετικά ήρεμος, υπό την επήρεια και της φαρμακευτικής του αγωγής, την άλλη βρίσκεται ξανά εκτός ελέγχου, φωνάζει, διαμαρτύρεται, απειλεί να αυτοκτονήσει.
Συνεχίζει να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ο μητροκτόνος στο Ηράκλειο, ο οποίος χτες ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει το κέντρο της πόλης ουρλιάζοντας «βοήθεια» στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου.
Σήμερα ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ , είναι σαν «αγρίμι» μέσα σε κλουβί και η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται αλλοπρόσαλλη. Τη μια στιγμή φαίνεται σχετικά ήρεμος, υπό την επήρεια και της φαρμακευτικής του αγωγής, την άλλη βρίσκεται ξανά εκτός ελέγχου, φωνάζει, διαμαρτύρεται, απειλεί να αυτοκτονήσει.
Από τα λεγόμενά του φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της πράξης του. Παραδέχεται ότι σκότωσε τη μητέρα του, αλλά διαμαρτύρεται για την κράτησή του. «Γιατί με κρατάτε εδώ; Φέρτε μου ένα δικηγόρο να τελειώνουμε» φέρεται να λέει στους αστυνομικούς.
Χθες, αργά το μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο.
Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα
Ο 42χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι υπό φαρμακευτική αγωγή, πήγε στο διαμέρισμα της μητέρας του, όπου για άγνωστη αιτία ξέσπασε καβγάς. Οι φωνές της 72χρονης που ζητούσε βοήθεια κινητοποίησαν τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σκότωσε τη μητέρα του χτυπώντας την με ξύλινες τάβλες
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αιματοβαμμένο σκηνικό, με την γυναίκα νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα του υπνοδωματίου της και τον γιο της με αίματα στα χέρια και στα ρούχα. Την είχε χτυπήσει άγρια, μέχρι θανάτου, στο κεφάλι και στο πρόσωπο με ξύλινες τάβλες, οδηγώντας σε τραγικό θάνατο τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή.
Σήμερα το μεσημέρι είναι η κηδεία 72χρονης, η οποία θα γίνει στη 13:00 το μεσημέρι στο νέο κοιμητήριο, όπου φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν για να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο, με την σκιά του φρικτού εγκλήματος να πέφτει βαριά.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου