Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Τραγικό το τέλος της Μυρσίνης - Χάνει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες: Τραγικό το τέλος της Μυρσίνης – Χάνει τα πάντα

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει πως θα πει «αντίο» η ηρωίδα της

Οι «Άγριες Μέλισσες» μετρούν αντίστροφα για το φινάλε τους, μετά από τρεις σεζόν.

Η επιτυχημένη σειρά εποχής θα ρίξει τίτλους τέλους αύριο, Πέμπτη 7 Ιουλίου και όλοι ανυπομονούν για το τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο «Πρωινό» για την ηρωίδα της, την μυρσίνη Σεβαστού και αποκάλυψε ότι δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα υπάρξει τιμωρία αλλά και δικαίωση για εκείνη.

«Η Μυρσίνη χάνει τα πάντα. Σε αυτή τη ζωή ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε μας επιστρέφεται πολλαπλασιασμένο. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μη συμβεί για τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει δώσει πολύ πόνο. Έχει πάρει πόνο αλλά θα πάρει πολλαπλασιασμένο όλον αυτόν τον πόνο που έχει δώσει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια. Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας».

Τέλος, για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο, ανέφερε: «Η τιμωρία για κάθε άνθρωπο είναι υποκειμενική. Το πρόσημο σε αυτή τη σειρά ήταν η λατρεία του κόσμου. Δεν ήταν απλά αγάπη αυτό που συνέβη με τον κόσμο. Ήταν λατρεία».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024