Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Πλαΐνης: «Το φινάλε των “Άγριων Μελισσών” θα είναι πολύ δυνατό»

Χρήστος Πλαΐνης: «Το φινάλε των “Άγριων Μελισσών” θα είναι πολύ δυνατό»

Αποκαλύψεις από τον «Τόλια» για το τέλος της αγαπημένης σειράς

Ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών», τον λόγο που δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση και για την απώλεια της αδελφής του.

Αρχικά, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Περικλή Τόλια» ανέφερε για την σειρά, που ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία: «Στις «Άγριες Μέλισσες» περάσαμε τρία πολύ δημιουργικά, όμορφα και τρυφερά χρόνια, με ανθρώπους με μεράκι και ταλέντο. Το φινάλε της σειράς θα είναι πολύ δυνατό. Τα επεισόδια έχουν ήδη αρχίσει να είναι καταιγιστικά».

«Δεν βλέπω «Άγριες Μέλισσες», γιατί δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου. Βλέπω μόνο λάθη. Είμαι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού μου», συμπλήρωσε.

«Ο ρόλος μου στο «Άγγιγμα ψυχής» ήταν περιορισμένος, δεν ήταν μεγάλος. Το «Άγγιγμα ψυχής» ήταν μία σειρά που έφτιαξε πολλές καριέρες και είχε πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έχω ήδη κλείσει την επομένη τηλεοπτική μου δουλειά», ανέφερε επίσης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την παιδική ηλικία του, αλλά και την απώλεια της αδερφής του που του στοίχισε.

«Έχω κενά μνήμης από την παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι τον εαυτό μου από το γυμνάσιο και μετά. Λογικά αυτό συνδέεται και με τον χωρισμό των γονιών μου. Η σχέση μου με τον πάτερα μου ήταν περίεργη στην αρχή. Χρειάστηκε χρόνος για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Την απώλεια της αδερφής μου, τη διαχειρίστηκα με κινήσεις πανικού. Χάθηκα, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για όλους», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Η ψυχοθεραπεία μπήκε στη ζωή μου λίγο πριν και λίγο μετά από αυτό το γεγονός, γιατί δεν ήταν κάτι ξαφνικό άλλα κάτι που περιμέναμε να συμβεί. Η ψυχοθεραπεία δεν νομίζω ότι «δούλεψε», γιατί έγινε πιο πολύ από έντονη προτροπή άλλων ανθρώπων, και δεν νιώθω ότι ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Δεν ξαναέκανα ψυχοθεραπεία από τότε, θα ήθελα όμως πολύ να κάνω».

«Ήμουν αρκετά δύσκολος άνθρωπος στις προσωπικές μου σχέσεις εκείνη την εποχή, εξαιτίας των στενάχωρων καταστάσεων που βίωσα. Πλέον δεν είμαι δύσκολος. Έχω «βάλει πολύ νερό στο κρασί μου» και έχω δει τα πράγματα τελείως διαφορετικά», ανέφερε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει πλέον τις καταστάσεις στη ζωή του.

Για το διαζύγιό του και την οικογένειά του, είπε: «Το διαζύγιο από τον πρώτο μου γάμο ήταν πολύ δύσκολο. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που χωρίζουν και λένε ότι είναι μία χαρά. Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, με τον τρόπο που έχει δομηθεί η οικογένεια μας, είναι ισάξιο με το να είχα κερδίσει λαχείο».

«Τα παιδιά μου είναι για έμενα το «Α» και το «Ω». Όλη μου η χαρά, η λύπη και η αγωνία έρχονται από αυτά. Είναι βαρόμετρο στην καθημερινότητα μου», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024