Ερντογάν: Εκλογική ήττα «βλέπουν» οι δημοσκοπήσεις – Οι φήμες για την υγεία του
Δημοσκοπήσεις προβλέπουν συντριβή Ερντογάν από όλους τους πιθανούς αντιπάλους του
Καθόλου καλά δεν είναι τα πράγματα για τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας του, ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών χάνει τη μάχη όποιος και αν είναι ο αντίπαλός του.
Οι δημοσκόποι, ερεύνησαν τα ποσοστά σε περίπτωση «μονομαχίας» του Ερντογάν με τον δήμαρχο Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, της προέδρου του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
- Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Δημοσκοπικό «χαστούκι» στον Ερντογάν – Οι νέοι ψηφοφόροι τού γυρίζουν την πλάτη
Πιο συγκεκριμένα:
- Μανσούρ Γιαβάς 54% – Ταγίπ Ερντογάν 35,6%
- Εκρέμ Ιμάμογλου 51,7% – Ταγίπ Ερντογάν 37,7%
- Μεράλ Ακσενέρ 48% – Ταγίπ Ερντογάν 38,8%
- Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου 46,1% – Ταγίπ Ερντογάν 39,8%
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ, οι εκλογές στην Τουρκίας θα γίνουν πρόωρα, επισημαίνοντας ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε αύξηση 30% στον βασικό μισθό. Είναι η δεύτερη αύξηση στο βασικό μισθό από τις αρχές του έτους.
Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του
Την ίδια ώρα, νέες φήμες κυκλοφορούν για την υγεία του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού και της ομιλίας του στην Προύσα.
Κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι αιτία για την ακύρωση του ταξιδιού, ήταν ένα κρυολόγημα του Τούρκου προέδρου.
Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης εξήγησε ότι συζήτηση γίνεται στην Τουρκία και για το ενδεχόμενο η «ασθένεια» Ερντογάν να είναι πολιτική, δηλαδή να σχετίζεται με τις εκτιμήσεις ότι δεν θα συγκεντρωνόταν πολύς κόσμος στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα και να επέλεξε να αποφύγει εντελώς το ταξίδι.
Σε κάθε περίπτωση, ανακοίνωση δεν εκδόθηκε από την τουρκική προεδρία, εντείνοντας τη φημολογία.
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442