Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Μπλεκ, Τένια Μακρή: «Απιστία» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων

Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Μπλεκ, Τένια Μακρή: «Απιστία» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων

Μεγάλες προσφορές

Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Ο θρυλικός Μπλεκ, Τένια Μακρή: «Απιστία» & ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων

Ο θρυλικός Μπλεκ επιστρέφει!

Το αγαπημένο κόμικ των παιδικών μας χρόνων!

Ο ξανθός γίγαντας που μεγάλωσε γενιές πιτσιρικάδων!

Οι συναρπαστικές περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα, του μικρού Ρόντι και του καθηγητή Μυστήριου σε συλλεκτικές εκδόσεις.

Η καλύτερη παρέα για τις διακοπές μας!

Ο θρυλικός ήρωας, που γνώρισε μέρες δόξας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή του κόμικ στην Ελλάδα.

Ο Μπλεκ είναι ήρωας ενός ιταλικού κόμικ που εμφανίστηκε τη δεκαετία του ’50, δημιούργημα της καλλιτεχνικής ομάδας EsseGesse, που αποτελούνταν από τους Ιταλούς κομίστες Τζον Σινκέτο, Ντάριο Γκουτσόν και Πιέτρο Σαρτόρι. Αρχικά ονομαζόταν Il Grande Blek (Ο σωματώδης Μπλεκ), αλλά στο μεγάλο κοινό έγινε γνωστός ως Μπλεκ.

Ο Μπλεκ, ο «ξανθός γίγαντας», αποτελεί μια εμβληματική φιγούρα, ένα αληθινό πρότυπο ζωής με προεκτάσεις και συμβολισμούς κάθε λογής. Ο πανύψηλος νέος με την ατσάλινη καρδιά και τη γενναιόδωρη ψυχή υπερασπιζόταν πάντα το δίκαιο και μαχόταν τη σκλαβιά και την καταπίεση. Εβαζε πρώτος τα στήθη του μπροστά στον κοινό αγώνα, όταν οι άλλοι δεν τλμούσαν καν να μιλήσουν. Ηταν ένας συνδυασμός θάρρους, αλτρουισμού, αυτοθυσίας πάθους και αλληλεγγύης.

Ο Μπλεκ, ως αμερικανός κυνηγός μάχεται τους Βρετανούς αποικιοκράτες στον πόλεμο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας στα τέλη του 18ου αιώνα. Στις διάφορες περιπέτειές του τον ακολουθούν ο θετός γιος του, Ρόντι, και ο φίλος του καθηγητής Μυστήριος.

Ο καθηγητής Μυστήριος είναι μεσήλικας και αποτελεί τον αφοσιωμένο φίλο του Μπλεκ στον αγώνα του εναντίον των Βρετανών αποικιοκρατών. Μαζί με τον νεαρό προστατευόμενό του Ρόντι, συνιστούν μια αήττητη τριάδα ηρώων που μάχεται για την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Ρόντι αποτελεί το τρίτο μέλος της συντροφιάς. Είναι ο 12χρονος προστατευόμενος του Μπλεκ και του καθηγητή Μυστήριου, οι οποίοι ουσιαστικά τον θεωρούν παιδί τους. Ανακαλύπτεται από τον Μπλεκ, σχεδόν ημιθανής, μαζί με τον νεκρό πατέρα του, πλάι στα συντρίμμια της καμένης από τους αγγλους επικυρίαρχους κατοικίας τους. Ο μικρός Ρόντι οδηγείται στην κατασκήνωση των κυνηγών, όπου του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες, και μετά την ανάρρωσή του υιοθετείται και εντάσσεται εθελοντικά στον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας του.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού με τις ιστορίες του Μπλεκ κυκλοφόρησε στην Ιταλία στις 3 Οκτωβρίου 1954 και για περισσότερο από 20 χρόνια πουλούσε 500.000 τεύχη την εβδομάδα.

Στην Ελλάδα, οι περιπέτειες του Μπλεκ κυκλοφόρησαν στα περίπτερα τον Ιούνιο του 1969 από τον δημοσιογράφο και εκδότη Στέλιο Ανεμοδουρά, δημιουργό του «Μικρού Ηρωα». Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή εφηβικά περιοδικά.

Το τελευταίο τεύχος της πρώτης «χρυσής» περιόδου του «Μπλεκ» κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1994.

Ακόμη

Τένια Μακρή

Aπιστία  

Κρίση, κίνδυνος, ή… ευκαιρία;

Τι απαντάμε στα καυτά ερωτήματα.

-Πώς μπόρεσε να με προδώσει;

-Είναι το διαζύγιο αναπόφευκτο;

-Μπορεί να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη;

-Τι θα πούμε στα παιδιά;

-Μπορεί να σωθεί η σχέση;

Η έμπειρη οικογενειακή σύμβουλος και ψυχολόγος μάς βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της απιστίας και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη σχέση.

Μετά την απιστία, τι;

«Μα, πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό;», «Την παρακαλούσα να μου δείξει λίγη προσοχή…», «Δεν θα μπορέσω να τον εμπιστευτώ ποτέ ξανά…», «Δεν θέλω να χάσω την οικογένειά μου, απλά δεν αντέχω να αφήσω και την άλλη γυναίκα…».

Οποιος έχει την εμπειρία της απιστίας, ανεξάρτητα από το αν βρέθηκε στην πλευρά του θύματος ή του θύτη, γνωρίζει τα έντονα συναισθήματα που αυτή προκαλεί – τον θυμό, το αίσθημα προδοσίας, τον φόβο της εγκατάλειψης, την κατάθλιψη, την ενοχή, τη μοναξιά, την ντροπή… Ξέρει τι σημαίνει τη μια στιγμή να θες να αφήσεις τον/τη σύντροφό σου και την άλλη να το μετανιώνεις. Κι όταν ένα ζευγάρι βιώνει τόσο έντονα συναισθήματα, εύλογα αναρωτιέται αν είναι δυνατόν να υπάρξει συμφιλίωση μετά την απιστία.
Ξεπερνιέται ποτέ αυτός ο πόνος; Πώς ζει κανείς με την ανάμνηση της προδοσίας; Μπορεί να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη;

Ως οικογενειακή σύμβουλος, η Τένια Μακρή έχει δεχτεί χιλιάδες φορές τέτοιες ερωτήσεις, στις οποίες απαντά πάντα με ένα σίγουρο και κατηγορηματικό «ΝΑΙ».

Γι’ αυτό και το βιβλίο αυτό, μπορεί να σας οδηγήσει έξω από το σκοτεινό τούνελ της απιστίας και να σας δείξει τον δρόμο για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη απ’ ό,τι ήταν πριν, προφυλάσσοντάς την και από πιθανές μελλοντικές προδοσίες…

Και μαζί όπως πάντα το

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Ανδρέας Γεωργίου

Ετοιμος για τον μεγάλο τελικό του X-Factor.

Το πανηγυρικό φινάλε, η Γη της Ελιάς, τα νέα του σχέδια και η προσωπική του ζωή.

«Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πολύ μόνος».

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΚ!

Βανδή – Κοκλώνης – Σταυροπούλου

Μαζί στον γάμο της ανιψιάς του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ξαναγύρισε στον πρώην σύζυγό της

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Νίκος Μουρατίδης

«Ο,τι έχω κάνει στην τηλεόραση το χρωστάω στο MEGA».

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται, τιμή βιβλίου: «Απιστία»: €1,50 και «ΜΠΛΕΚ»: €0,40)

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024