Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραδιά – αφιέρωμα στην Αρλέτα στο Θέατρο της Ρεματιάς

Βραδιά – αφιέρωμα στην Αρλέτα στο Θέατρο της Ρεματιάς

Κάποιες νύχτες το φεγγάρι μας τρελαίνει και γελά.

Τη Δευτέρα, στις 11 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, θα έχει ένα κυρτό φεγγάρι πάνω απ’ τη Ρεματιά του Χαλανδρίου, λίγες μέρες πριν την πανσέληνο. Ιδανικό σκηνικό, θα έλεγες, για ν’ ακουστούν κάποια από τα πιο όμορφα  κομμάτια της Αρλέτας, που τόσο αγαπούσε την αύρα αυτού του χώρου. Για αυτό, άλλωστε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε τραγουδήσει  τόσες φορές εκεί, από το καλοκαίρι του 1987, που πρωτοεμφανίστηκε, μέχρι το 1989 και το 1995, για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης: O Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου

5 χρόνια μετά 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιώργης Χριστοδούλου δημιουργεί μια συναυλία πέντε χρόνια μετά την απουσία της. Ο ίδιος ο Γιώργης ήταν παρών- μικρό παιδί, τότε- στις δύο πρώτες συναυλίες της , ως συνεργάτης  στην τρίτη της εμφάνιση- πρωτοεμφανιζόμενος, μάλιστα τραγουδιστής , στο πλάι της.

Τι θα περιλαμβάνει η συναυλία 

Είκοσι τραγούδια, αφηγήσεις  ιστοριών από την πορεία της, δώδεκα εκθεσιακά  ταμπλό, ένας μικρός χαιρετισμός του Κώστα Γεωργουσόπουλου (έγραψε το 1966 τους στίχους που έδωσαν τον τίτλο της βραδιάς), που παρέδωσε στον δημοσιογράφο-ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μπουρσινό, η ορχήστρα με τον Αλέξανδρο Αβδελιώδη στο πιάνο, τον Alfred Ruci στις κιθάρες, τα πνευστά, τις ενορχηστρώσεις και τον Κωνσταντίνο Κλάγκο στο κοντραμπάσο, και βέβαια η ασυναγώνιστη χορωδία του κόσμου που θα κατακλύσει το Θέατρο της Ρεματιάς,  ίσως να  κάνουν τη σελήνη να …ζηλέψει!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024