Ορεστιάδα: Νεκρός αστυνομικός 48 ετών – Κρατούσε το υπηρεσιακό του όπλο
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου 48χρονου αστυνομικού που έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στο χωριό Αρζος της Ορεστιάδας, ενώ κρατούσε το υπηρεσιακό του όπλο.
Αστυνομικός 48 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του κρατώντας το υπηρεσιακό του όπλο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Εμενε με τους γονείς του
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό Αρζος όπου έμενε με τους γονείς του ο πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του συνοριοφύλακας.
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για ατύχημα και το υπηρεσιακό περίστροφο εκπυρσοκρότησε ενώ το καθάριζε ή αποφάσισε να βάλει τέρμα ο ίδιος στη ζωή του.
Τι ακριβώς συνέβη και τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου συνοριοφύλακα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας