Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Ρικάρντο Γκόμες»

«Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Ρικάρντο Γκόμες»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του για την επίθεση τον Ρικάρντο Γκόμες, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέριν και έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού.

Το Τριφύλλι λοιπόν, που σκοπεύει να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ του σύντομα, έχει ως βασικό του στόχο για τη θέση του φορ τον Ρικάρντο Γκόμες, που αγωνίζεται στην Παρτιζάν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sportal.blic, ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα ένα φορ που έχει το εύκολο γκολ και ο Γκόμες είναι η πρώτη επιλογή. Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει μεν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Παρτιζάν, αλλά οι Πράσινοι μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσουν πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμες, οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, ήταν ξεκάθαρες, αφού τόνισε ότι δεν πωλείται. Από εκεί και πέρα, ο Γκόμες την περασμένη σεζόν πέτυχε 38 γκολ σε 54 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα των Σέρβων:

«Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά την έλευση του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, περιμένοντας και την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς θα παίξει στον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Europa Conference League».

Παράλληλα η ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ:

«Δεν έχουμε δεχτεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δε με εκπλήσσει το ενδιαφέρον. Πολλές ομάδες ρωτούν συνεχώς για τον Ρικάρντο. Σε ό,τι με αφορά, πρέπει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα. Αρκετοί σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο και τους είπα το ίδιο.

Ο Ρικάρντο έφερε ό,τι χρειαζόταν στην πρώτη θητεία του στην ομάδα. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλαμπ όταν πωλήθηκε το 2019 στην Αλ Σαρζάχ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτήν τη φορά ήρθε για να μας βοηθήσει μόνο στο γήπεδο, κάτι που κάνει.

Ο Ρικάρντο δεν έχει τιμή, δεν πωλείται. Αυτή είναι η στάση που έχω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Λέω συνέχεια ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα… ζωντανό πράγμα».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024