Στην περιοχή Κάτω Τρίτους στη Λέσβο σημειώθηκαν δύο διαδοχικές διαρρήξεις από έναν 41χρονο Έλληνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κατάφερε να αποσπάσει 1.500 ευρώ σε μετρητά και ένα κόσμημα. Ωστόσο δεν αρκέστηκε εκεί αλλά πήρε μαζί του και τα χάλκινα μαγειρικά σκεύη για να τα πουλήσει.
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης
Οι δύο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν αμέσως μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Γέρας και της Ασφαλείας Μυτιλήνης και ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και στο πλαίσιο της προανάκρισης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενος για κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας