Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 29χρονος για διαρρήξεις αυτοκινήτων
Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Νοέμβριο του 2021 έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2022, ο 29χρονος διέρρηξε πέντε οχήματα.
Στην εξιχνίαση διαρρήξεων οχημάτων που συνέβησαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το grtimes, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Νοέμβριο του 2021 έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2022, ο 29χρονος διέρρηξε πέντε οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των κατόχων τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442