Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθήνα: Ανατροπή - Ο άνδρας στο κέντρο δεν προσπαθούσε να σκοτώσει το παιδί του, τι πραγματικά συνέβη

Αθήνα: Ανατροπή – Ο άνδρας στο κέντρο δεν προσπαθούσε να σκοτώσει το παιδί του, τι πραγματικά συνέβη

Ο πατέρας, όπως και η μητέρα, που ενεπλάκησαν στο ανησυχητικό συμβάν στο κέντρο της Αθήνας είναι ναρκομανείς και γνωστοί στην περιοχή.

Η είδηση ότι άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσε οργή. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι μακριά από αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν, αν και είναι ανησυχητική.

Αναλυτικότερα, όλοι είχαν την εντύπωση ότι ο άνδρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του. Γι’ αυτό και οι περαστικοί έκαναν τα πάντα για να σώσουν το μόλις 10 μηνών βρέφος από τα χέρια του, όπως κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Τι πραγματικά συνέβη;

Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική. Ο συγκεκριμένος 35χρονος άνδρας, που φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, είναι ο πατέρας του μωρού και βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τον ακολουθεί η γυναίκα του, η οποία και εκείνη έχει κάνει χρήση και είναι μητέρα πέντε παιδιών. Και οι δύο τους είναι γνωστοί στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Όπως δείχνει και το βίντεο, ο άντρας αρχικά της δίνει ένα χαστούκι και την σπρώχνει μακριά. Εκείνος στο μυαλό του νομίζει ότι το μωρό πνίγεται. Σταματά και βάζει το δάχτυλό του στο στόμα του παιδιού, το οποίο δυσκολεύεται να ανασάνει.

Μία γυναίκα περνά δίπλα του, σταματά και κοιτά τι συμβαίνει, αμέσως ορμά για να πάρει το μωρό από τα χέρια του. Ταυτόχρονα, η 34χρονη μητέρα του παιδιού επιστρέφει κι αρχίζει να καλεί σε βοήθεια.

Ο εύσωμος άνδρας με το τσαντάκι, όπως απεικονίζεται στο βίντεο, βλέπει τι συμβαίνει και αρπάζει τον 35χρονο από το χέρι προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει αλλά μάταια.

Εκείνος συνεχίζει να κρατά το παιδί στο ένα του χέρι παράλληλα, κόσμος αρχίζει και μαζεύεται γύρω από το περιστατικό.

Η γυναίκα του τον χτυπά για να του πάρει το μωρό. Τελικά καταφέρουν να του το αρπάξουν και να το απομακρύνουν από τον πατέρα του.

Οι περαστικοί που κρατούσαν τον άνδρα αλλά και πατέρα του παιδιού, τελικά τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που είχαν φτάσει ήδη στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος δεν του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο, μιας και όπως κατέληξε, δεν προσπαθούσε να το πνίξει.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι για το παιδί παραμένουν καθώς οι δύο γονείς, που έχουν πέντε παιδιά, είναι ναρκομανείς και χρειάζονται βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αλλιώς, αυτό το περιστατικό δεν θα είναι το τελευταίο.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024