Κρήτη: Ναυαγοσώστες έσωσαν 52χρονη στα Μάλια
Η γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Τυχερή στάθηκε μια 52χρονη τουρίστρια που παρασύρθηκε από τα κύματα που επικρατούσαν λόγο ισχυρών ανέμων στην παραλία των Μαλιων λίγα λεπτά πριν την λήξη του ναυαγοσωστικού ωραρίου.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η Ιταλίδα τουρίστρια παρασύρθηκε στα 30 μέτρα από την ακτή και δεν μπορούσε να βγει έξω φωνάζοντας για βοήθεια, στο σημείο έσπευσε ναυαγοσώστης της Ναυαγοσωστικής Σχολής Κρήτης Ωκεανίς, που μαζί με τον επόπτη ναυαγοσωστών είδαν την γυναίκα να παλεύει και ανέλαβαν δράση με το τζετ σκι της σχολής.
Η γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμενικό.
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
- Σοκάρει καταγγελία 13χρονης – Βρέθηκε αναίσθητη μετά από χρήση κάνναβης – Ελέγχεται αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά – Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές
- Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το 2025 ήταν μία ιστορική χρονιά – Ενωμένοι, με σκληρή δουλειά, ψυχή και πάθος θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε!»
- Έκπτωτος Μίκι Ρουρκ: Μετά τον ομοφοβικό οχετό, αντιμέτωπος με έξωση για χρέη χιλιάδων σε ενοίκια
- Ο Κρις Σίλβα ενημέρωσε την ΑΕΚ πως θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε – Πότε θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι

