Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άδωνις Γεωργιάδης για «Turkaegean»: Ζητώ συγγνώμη από όσους στεναχώρησα

Άδωνις Γεωργιάδης για «Turkaegean»: Ζητώ συγγνώμη από όσους στεναχώρησα

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και τα αποτελέσματά της, είπε θα γίνουν γνωστά στον ελληνικό λαό.

O Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 αναφέρθηκε στο ζήτημα του εμπορικού ονόματος «Turkaegean» ζητώντας συγγνώμη για την εξέλιξη της υπόθεσης

«Λυπούμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη, ζητώ συγγνώμη από όσους στεναχώρησα για το ότι συνέβη αυτό το πράγμα, αλλά δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση, το έμαθα αφού είχε συμβεί» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Το θέμα του «Turkaegean» είναι πολύ πιο μπλεγμένο θέμα και δεν θα ήθελα εύκολα να τοποθετηθώ γιατί έχω διατάξει και μια ΕΔΕ και σέβομαι τις διαδικασίες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ενδεχόμενες ευθύνες του Υπ. Ανάπτυξης» συμπλήρωσε ο Α. Γεωργιάδης διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες που δικαιούται προκειμένου να καταργηθεί η κατοχύρωση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας, υπογραμμίζοντας ότι 25 χρόνια τώρα η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο.

«Το καινούριο είναι ότι brand-αρε το σήμα «Turkaegean». Κακώς. Δεν λέω καλώς. Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω. Εγώ προσωπικά ή ο γενικός μου γραμματέας, έστω ένας διευθυντής του Υπ. Ανάπτυξης δυστυχώς δεν ενημερώθηκε από τον ένα και μοναδικό υπάλληλο που έλαβε το σήμα» είπε ο υπουργός.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και τα αποτελέσματά της, είπε θα γίνουν γνωστά στον ελληνικό λαό.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024