Ραμόνα Βλαντή: Οι bloggers – κρεμάστρες και η οξύτατη κριτική σε Χατζηπαντελή και Καγιά
«Έσφαξε» με το γάντι την παρουσιάστρια του GNTM
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τη Ραμόνα Βλαντή, η οποία «άστραψε και βρόντηξε» αναφερόμενη στο GNTM, μίλησε για τις bloggers και έριξε τα «βέλη» της προς τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά.
«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού», ανέφερε αρχικά.
«Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά; Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους», τόνισε η ίδια.
Στη συνέχεια, έβαλε στο στόχαστρο και τις bloggers.
«Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.
Τα «πυρά» της, όμως δέχτηκε και η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η Βίκυ Καγιά.
«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο», είπε και πρόσθεσε: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something».
«Η Ισμήνη δε θα μου λείψει, δε θυμάμαι καν την ύπαρξή της», παραδέχτηκε.
Τέλος, για το My style rocks σημείωσε: «Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δε μου αρέσουν, φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα».
Δείτε τη συνέντευξή της
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)




























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442