Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος οι νεκροί, δεμένοι με σκοινί και χειροπέδες

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος οι νεκροί, δεμένοι με σκοινί και χειροπέδες

Ο επίλογος μια οικογενειακής τραγωδίας γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ενα αυτοκίνητο σταματά λίγο πριν το λιμάνι, παίρνει φόρα και πέφτει στη θάλασσα. Δύο άνθρωποι μια γυναίκα 72 ετών και ένας άνδρας  50 ετών, μάνα και γιος όπως θα αποδειχθεί αργότερα, είναι νεκροί.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν στο φως είναι σοκαριστικές και θυμίζουν αρχαία τραγωδία. Δεν άντεξαν τον χαμό των δικών τους ανθρώπων και σαν να θέλησαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος της οικογένειας τους.

Αποφασισμένοι να πεθάνουν

Μητέρα και γιος δέθηκαν με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου πριν πατήσουν το γκάζι και πέσουν στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

«Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος, όχημα του Λιμενικού και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες για να εντοπίσουν το όχημα και τους επιβάτες του.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που βρέθηκε στο σημείο, μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Ενωμένοι στο θάνατο

Η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το απονενοημένο διάβημα εξηγεί ίσως πολλά για τη δύναμη που βρήκαν αυτοί οι άνθρωποι να πεθάνουν, ίσως γιατί δεν είχαν τη δύναμη να ζήσουν.

Διαβάστε επίσης: «Η αυτοκτονία είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία»

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024