Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τηλεοπτικό reunion για αγαπημένη τριάδα ηθοποιών 21 χρόνια μετά

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τηλεοπτικό reunion για αγαπημένη τριάδα ηθοποιών 21 χρόνια μετά

Δείτε την φωτογραφία...

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και παρ’ ότι έχουν περάσει 21 χρόνια συνεχίζεται να προβάλλεται καθημερινά στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Ant1 καθώς ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και οι νέες γενιές να γαλουχούνται στα επεισόδια της σειράς.

Ο Χάρης Ρώμας έκανε μια αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς με μια φωτογραφία μας μαρτύρησε τη νέα του τηλεοπτική συνεργασία με δύο από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς πάντως μας έχει συνηθίσει στη νοσταλγία, καθώς και πρόσφατα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία με την Ελένη Ράντου 23 χρόνια μετά την έναρξη του σήριαλ, βάζοντας μάλιστα και μια ερώτηση για το κοινό.

Φαίνεται πως δεν ξεχνά τα παλιά και επιδιώκει να κρατάει τόσο φιλικές σχέσεις με τους πρώην συναδέλφους του, όσο και επαγγελματικές, όπως θα δούμε παρακάτω.

Με ποιο ντουέτο του Κωνσταντίνου και Ελένης θα συνεργαστεί ο Ρώμας

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού στη μίνι σειρά του Alpha “Μαυρογιαλούρος”.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιά τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στο ALPHA CHANNEL. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024