Οριστικό διαζύγιο Σκορδά-ΑΝΤ1: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στη ρήξη
Η Φαίη Σκορδά είναι πια αποφασισμένη αν αλλάξει τηλεοπτική στέγη
Η Φαίη Σκορδά και η παραμονή της στον ΑΝΤ1 ήταν από τα σίγουρα χαρτιά της επόμενης σεζόν αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν με τον πιο απίστευτο τρόπο.
Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν απέδωσαν καρπούς και σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει ότι δεν θα είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη χρονιά.
Όλα θα έχουν τελειώσει στις 30 Ιουνίου όπου και θα δούμε με ποιο τρόπο θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές η Φαίη Σκορδά.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Σκρομπόλας τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι Φαίη και ΑΝΤ1 παίρνουν οριστικό διαζύγιο.
Η παρουσιάστρια μετά την κακή συνάντηση που είχε με τον σταθμό την περασμένη Πέμπτη, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει.
Την ίδια στιγμή, το κανάλι από την πλευρά του θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να διαπραγματευτεί, ότι ικανοποίησε το 90% των αιτημάτων της Φαίης και ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο βήμα πίσω σχετικά με το ζήτημα της ώρας.
Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, αν δεν υπάρξει καθοριστική παρέμβαση -και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ένα πρόσωπο- η Φαίη Σκορδά θα πει γεια σας και χαρά σας στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η ίδια νιώθει πια αρκετά καλύτερα με την απόφαση της αυτή και είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα.
Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα… Η συνάντησή της με πολύ γνωστό πρόσωπο του Star σε πρόσφατη εκδήλωση και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, στρώνουν το χαλί για να περπατήσει η παρουσιάστρια από το Μαρούσι στην Κηφισιά.
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442