Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια η Μίλαν κατάφερε να επιστρέψει στον «θρόνο» του ιταλικού ποδοσφαίρου με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να κόβει πρώτη το νήμα μπροστά από την μισητή συμπολίτισσα Ίντερ.
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία των ροσονέρι προς την κορυφή, ήταν ο Γάλλος φουλ μπακ, Τέο Ερναντές του οποίου το γκολ κόντρα στην Αταλάντα 15 Μαιού ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της σεζόν στο καμπιονάτο.
Ο Ερναντές εκμεταλλεύτηκε το κόψιμο του Κρούνιτς για να πάρει την κατοχή μπάλας, βρέθηκε κεντρικά στον αγωνιστικό χώρο κουβαλώντας γι’ αρκετά μέτρα και αναπτύσσοντας το παιχνίδι της ομάδας του, όμως, διέκρινε πως… μπορούσε να κάνει βόλτα.
Δεν σταμάτησε ποτέ, ανέπτυξε ταχύτητα, πάτησε περιοχή, έφερε στο αριστερό «εκτέλεσε» χαμηλά και έγραψε το 2-0.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποιοι κολοσσοί του NBA προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν τη λήξη των μεταγραφών και γιατί το Λος Άντζελες φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό και τόνισε το πολύ μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».