Φαίνεται πως το Γκόλντεν Στέιτ θα γίνει μια ομάδα 500 εκατ. δολαρίων, αφού το payroll θα φτάσει κοντά σε αυτά τα επίπεδα, καθώς η ομάδα του Στιβ Κερ θέλει να κρατήσει όλα τα… κομμάτια που βοήθησαν για τον τίτλο του 2022.
Οι πολεμιστές θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Γκάρι Πέιτον, τον Ότο Πόρτερ και τον Κέβον Λούνεϊ. Επίσης εγγυημένα συμβόλαια ενόψει της νέας σεζόν έχουν και οι Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν, Άντριου Γουίγκινς, Τζόναθαν Κουμίνγκα, Μόουζες Μούντι, Tζέιμς Γουάισμαν, ενώ θα κρατήσουν και τον φορτσάτο Τζόρνταν Πουλ.
Οι Γουόριορς διατηρούν τον κορμό τους με σκοπό να φτάσουν στο repeat…
The Golden State Warriors want to keep the championship team together by resigning Otto Porter, Gary Payton ll & Kevon Looney.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.