Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε μια σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της το 2004.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή DOT και αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν.
«Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, έφτασα 41 πυρετό. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί, όπως μου είπαν, έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Πήγα και μετά το γύρισμα πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.
Η Ρένια Λουιζίδου είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, είχαν χάσει τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.