Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euro 2004: Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα ενηλικιώνεται – και το γιορτάζουμε σε «2004 Δευτερόλεπτα»

Euro 2004: Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα ενηλικιώνεται – και το γιορτάζουμε σε «2004 Δευτερόλεπτα»

Κι όμως, στις 4 Ιουλίου συμπληρώνονται 18 χρόνια από το «πειρατικό». Έξι από τους «Legends» που «το σήκωσαν» το 2004, μιλούν σε μια μοναδική σειρά εκπομπών για άγνωστες πτυχές της νίκης που χαράχτηκε ανεξίτηλη στη μνήμη όλων των Ελλήνων.

Έξι εκπομπές, όσοι και οι αγώνες που έδωσαν στην Εθνική μας την ιστορική νίκη στο Euro 2004, απλώνονται σε 33 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα η καθεμία (δηλαδή συνολικά 2004 δευτερόλεπτα), αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες μιας χρονιάς που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς μας – και πολλά περισσότερα.

Ο λόγος, για τη δεύτερη σεζόν της επετειακής σειράς εκπομπών της COSMOTE TV, «2004 Δευτερόλεπτα». Σε κάθε εκπομπή, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές-θρύλοι που σήκωσαν το ευρωπαϊκό, συναντούν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, με τους οποίους έχουν στενή προσωπική επαφή, αποκτημένη στο χορτάρι, ανταλλάσσουν στιγμές που «σημάδεψαν» την ποδοσφαιρική τους καριέρα και αναλύουν εκείνες που οδήγησαν την Εθνική στην κορυφή της Ευρώπης.

Άγγελος Χαριστέας – Otto Rehhagel

Ο «Βασιλιάς Otto», o εμβληματικός προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στην ιστορικότερη νίκη της, υποδέχεται τον Άγγελο Χαριστέα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη βροχερή κοιλάδα του Ρουρ. Εκεί ο Otto Rehhagel αποκαλύπτει στον Έλληνα «Legend» στιγμές από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ξαναζεί μαζί του τον τελευταίο του αγώνα με την Εθνική και αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να αναλάβει τη θέση του προπονητή της.

Δημήτρης Παπαδόπουλος – Gaizka Mendieta

O Δημήτρης Παπαδόπουλος συναντά στο νεότευκτο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, τον εμβληματικό αρχηγό της Valencia C.F., Gaizka Mendieta. Οι δύο πρώην διεθνείς σχολιάζουν τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας, με τον Gaizka να λέει αστειευόμενος «αν έπαιζα εγώ δεν θα κερδίζατε».

Τα δύο πρώτα επεισόδια των «2004 Δευτερολέπτων» είναι ήδη διαθέσιμα on demand στην COSMOTE TV, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή. Το επόμενο ραντεβού με τους τηλεθεατές θα δοθεί τα Σαββατοκύριακα 25-26/6 & 2-3/7 στο COSMOTE SPORT 1HD, με τη σκυτάλη να δίνεται στα ζευγάρια Βασίλης Τσιάρτας – Monchi, Κώστας Κατσουράνης – Nuno Gomes, Στέλιος Γιαννακόπουλος – Sam Allardyce και Τάκης Φύσσας – Simao Sabrosa.

.

Τα «2004 Δευτερόλεπτα» θα «ρίξουν αυλαία» ανήμερα της επετείου του Euro 2004 (Δευτέρα 4/7), με την back-2-back προβολή και των 6 επεισοδίων στο COSMOTE SPORT 1HD, από τις 19:30 έως τις 00:00.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024