Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σαν της μαμάς μου δεν είναι» - 3+1 σημάδια για να καταλάβετε ότι ένας άντρας είναι «μαμάκιας»

«Σαν της μαμάς μου δεν είναι» – 3+1 σημάδια για να καταλάβετε ότι ένας άντρας είναι «μαμάκιας»

Τα σημάδια αυτά... δεν πέφτουν ποτέ έξω

Άνδρας μαμάκιας. Όλοι έχουμε συναντήσει τουλάχιστον έναν τέτοιο στη ζωή μας. Είναι ο τύπος του άνδρα που είναι απόλυτα προσκολλημένος στη μητέρα του.

Συνήθως αυτοί οι άντρες είναι άβουλοι και ανώριμοι, αφού η μαμά τους δεν τους άφηνε και πολύ τόσα χρόνια να παίρνουν από μόνοι τους σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους.

Θα τον καταλάβεις από τις εξής εκφράσεις: «η μαμά μου έχει δίκαιο», «σαν της μαμάς μου δεν είναι» ή «να πάρουμε τη μαμά μου να μας πει τι να κάνουμε».

Δείτε τα 3+1 σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι… μαμάκιας

1. «Η μαμά μου το κάνει καλύτερα!»

Είναι η πρώτη φράση που… πρέπει να σας χτυπήσει καμπανάκια. Του μαγειρεύετε παστίτσιο με όλη σας την αγάπη, μόνο και μόνο για να ακούσετε το «σας της μαμάς μου δεν είναι».

Στη συνέχεια του σιδερώνετε τα πουκάμισα (αν και θα έπρεπε να τα κάνει μόνος του) και στη συνέχεια ακούτε το «η μαμά μου το κάνει καλύτερα»

Ότι και αν κάνετε μαντέψτε… η μαμά του το κάνει καλύτερα. Ε ας του τα κάνει η μητέρα του τότε, γιατί να κουράζεστε εσείς;

2. Παίρνει πάντα το μέρος της μαμάς του

Όποτε τύχει να υπάρξει κάποια διαφωνία, κάποια ασυμφωνία ανάμεσα στην δική σου απόφαση ή επιλογή και στη δική της προτίμηση, σχετικά με κάτι ασήμαντο ή σημαντικό, ο άνδρας μαμάκιας θα πάρει το μέρος της μαμάς του.

Γιατί; Επειδή θεωρεί πάντοτε καλύτερη και ορθότερη την άποψή της. «Η μαμά ξέρει» θα πει…

3. Μιλούν ΟΛΗ ΜΕΡΑ στο τηλέφωνο

Το πρωί θα τον πάρει τηλέφωνο να του πει καλημέρα. Λίγες ώρες αργότερα θα την πάρει εκείνος να της πει τι έφαγε για πρωινό και πώς πάει η δουλειά του.

Το μεσημέρι θα ξαναπάρει εκείνη, αδιαφορώντας για το αν σας ενοχλεί, και θα τον ρωτήσει πάλι για το τι τρώει, θα του πει η ίδια για το αγαπημένο του φαγητό που όλως τυχαίως έχει μαγειρέψει και θα τον προσκαλέσει να πάει από εκείνη για τα αγαπημένα του κεφτεδάκια.

Το βραδάκι, που θα ξανατηλεφωνηθούν, μπορούν να μιλούν με τις ώρες, γιατί έχουν και πολύ καιρό να τα πουν..

 4. Σε έχει σαν πριγκίπισσα!!

Ας πούμε και κάτι καλό! Ο άνδρας μαμάκιας, -παρ’ όλα τα στραβά παραπάνω- αναφορικά με τη μαμά του, ίσως και να είναι ο μόνος που γνωρίζει πολύ καλά πώς να σου φέρεται, πώς να σου μιλάει, πώς να σε έχει σαν πριγκίπισσα, πώς να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και, κυρίως, πώς να σε αγαπάει πραγματικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024