Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Άγριο ξύλο μπροστά από την πισίνα ξενοδοχείου για μια ξαπλώστρα

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο μπροστά από την πισίνα ξενοδοχείου για μια ξαπλώστρα

Οι άνδρες φορούσαν τα μαγιό τους και αντάλλασσαν γροθιές σαν πυγμάχοι

Οι δυο άνδρες είχαν πάει σε ξενοδοχείο του Χιούστον για να περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα. Ξαφνικά για μια ξαπλώστρα που ήταν άδεια και την ήθελαν και οι δυο, παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και άρχισαν να ανταλλάσσουν μπουνιές.

Το βίντεο κατέγραψε από την πρώτη στιγμή τη «δράση» και όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια προβολές. Οι δυο άνδρες που φοράνε τα μαγιό τους αρχίζουν να βρίζονται.

Σαν πυγμάχοι

Ξαφνικά έρχονται επικίνδυνα κοντά και αρχίζουν να ανταλλάσσουν μπουνιές ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Κανείς δεν μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει. Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ενώ τρώει τις μπουνιές στο πρόσωπο, πέφτει κάτω ξανασηκώνεται και ετοιμάζεται και για νέο γύρο.

Κάποια στιγμή έρχονται στα χέρια και μετά τις μπουνιές ο ένας προσπαθεί να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον άλλον. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά να λέει στον άλλον: «Καλύτερα να σταματήσεις».

Σαν απάντηση ο άλλος χαμηλώνει το κεφάλι και σαν μαινόμενος ταύρος του ορμάει. Τελικά ένας άλλος θαμώνας κατάφερε να μπει στη μέση με κίνδυνο μάλιστα να φάει και εκείνος καμία μπουνιά κατά λάθος, και καταφέρνει να τους χωρίσει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024