Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νιτρορύπανση: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα - Οι 8.014 δικαιούχοι

Νιτρορύπανση: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Οι 8.014 δικαιούχοι

Το συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για την 2η και 3η πρόσκληση της δράσης «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Σε 8.014 ανέρχονται οι δικαιούχοι που εντάσσονται στη δράση για «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» (νιτρορύπανση) του ΠΑΑ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις Α και Β εντάσσονται 7.957 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 85.383,2 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 102.459.816 ευρώ.

Στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τη δέσμευση Γ εντάσσονται 57 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 205,3 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 175.139,82 ευρώ.

Οι οριστικοί πίνακες για την 2η και 3η πρόσκληση αναρτήθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥπΑΑΤ, μετά την ολοκλήρωση της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν, ενώ η οριστική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό κάθε πρόσκλησης.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης και οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024