Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ένας Ελ Αραμπί υπογράφει, άλλοι Ελ Αραμπί… έρχονται

Ολυμπιακός: Ένας Ελ Αραμπί υπογράφει, άλλοι Ελ Αραμπί… έρχονται

Η κεντρική απόφαση για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού δείχνει τον δρόμο για όσα (σύντομα) ακολουθούν.

Το μυστικό για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν τελικά πως δεν υπήρχε… μυστικό. Κανονικά στον Ρέντη το πρωί ο Μαροκινός αρχισκόρερ του Ολυμπιακού «υπογράφοντας» με τη παρουσία του το επόμενο συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Σέντερ φορ με 78 γκολ σε μια τριετία. Αρχηγός. Πολύτιμος για τον προπονητή και αγαπημένος για την κερκίδα. Μια μεταγραφή «εσωτερικού» που δεν είναι μόνο ότι ανοίγει τον ερυθρόλευκο λογαριασμό του καλοκαιριού, αλλά ότι με έναν τρόπο λες και γίνεται ο πρώτος κρίκος σε μια αλυσίδα που θα απασχολήσει άμεσα τα πρωτοσέλιδα και όχι μόνο.

Για να το αποδώσουμε όσο πιο πειστικά αξίζει το ρεπορτάζ: Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί πως «ένας Ελ Αραμπί, ο Γιουσέφ υπογράφει. Άλλοι Ελ Αραμπί, σαν τον Γιουσέφ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας των Ερυθρόλευκων». Μοιάζει αρκετά κοντά στην κεντρική ιδέα.

Τα είπαν και σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι διοικούντες. Και μιας και αυτή η κουβέντα εξελίσσεται καιρό τώρα, μάλλον τα εννοούν. Η φετινή μεταγραφική σεζόν θα χαρακτηρίζεται από έναν και μοναδικό παρονομαστή: Ποδοσφαιριστές έτοιμοι. Δοκιμασμένοι στο υψηλότερο επίπεδο.

Με παραστάσεις και εμπειρία που θα τους επιτρέψουν την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προσαρμογή. Με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Και μεταξύ μας: Κοιτάζοντας πίσω, η ιδέα επιβεβαιώνεται. Τα τελευταία χρόνια οι πιο «ασφαλείς» μεταγραφικές υποθέσεις ήταν από αυτό το ράφι. Ο ίδιος ο Ελ Αραμπί, ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Γιαν Εμβιλά, ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Γκιγιέρμε. Ακόμη και ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Δουλεύει μεθοδικά πάνω σε μια τέτοια λίστα ο Ολυμπιακός. Και ο στόχος είναι να έχουν προστεθεί στο ρόστερ, τουλάχιστον στις μέρες της Αυστρίας (22/6-3/7), τρείς-τέσσερις περιπτώσεις που εάν και εφόσον θα επιβεβαιώσουν και το σχέδιο.

Δεξιός μπακ, wingers και 10άρι είναι οι «βασικές» θέσεις που οι Πειραιώτες έχουν σε προτεραιότητα στην αναζήτηση τους. Δεν μπορεί όμως κανείς να αποκλείσει και… εκπλήξεις.

Όπως και να έχει; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024