Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νούνιες: Ήρθα στη Λίβερπουλ για πολλούς τίτλους

Νούνιες: Ήρθα στη Λίβερπουλ για πολλούς τίτλους

Ξεκάθαρος ο στόχος του Ντάργουιν Νούνιες με τη Λίβερπουλ

Την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με τον 22χρονο να παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Reds.

Ο νεαρός επιθετικός αποκάλυψε το λόγο που επέλεξε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ έδειξε αποφασισμένος για πολλούς τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λίβερπουλ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύντροφό μου, τους γονείς μου και το γιο μου που είναι πραγματική πηγή περηφάνιας για μένα. Έχουν υπάρξει όλοι πολύτιμοι στα διάφορα στάδια της καριέρας μου.

Είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτούς, και για τη δουλειά που κάνουμε, εγώ και η σύντροφός μου, ως ομάδα και της είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ.

Είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι στο Λίβερπουλ και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Έχω παίξει πολλές φορές με τη Λίβερπουλ και τους έχω δει σε ματς του Champions League, και νομίζω ότι είναι στο στιλ παιχνιδιού μου.

Έχει κάποιους σπουδαίους παίκτες και νομίζω ότι θα ταιριάξουν στο στιλ παιχνιδιού μου. Είναι μια τεράστια ομάδα και ελπίζω να μπορέσω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα.

Όταν έφθασα στο προπονητικό και είδα όλα τα τρόπαια μαζεμένα, έμεινα άφωνος. Μετά σκεφτόμουν τον εαυτό μου να κερδίζω κι εγώ τρόπαια με αυτήν την ομάδα. Γι΄αυτό ήρθα εδώ, για πολλούς τίτλους».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024