Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Γεμάτο εκπλήξεις θα είναι το αποψινό (15/6) επεισόδιο του Survivor.
Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει προς το τέλος του και οι παίκτες τα δίνουν όλα για τις ατομικές ασυλίες, προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.
Χθες, τη δεύτερη ατομική ασυλία πήρε ο αρχηγός της Μπλε ομάδας, Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού βγήκε στον τάκο η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Ποιος θα κερδίσει την τρίτη ατομική ασυλία;
Η μάχη θα είναι μεγάλη και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την αποψινή ασυλία θα πάρει η Μαίη Εμμανουηλίδου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!