Ηλεία: Συνελήφθη στην Πατρών – Πύργου ο πατέρας που άρπαξε το παιδί του από τη μητέρα
Ο πατέρας έχει οδηγηθεί στο ΑΤ Κρεστενών για το σχηματισμό δικογραφίας.
Συναγερμός σήμανε στην Ηλεία, μετά από καταγγελία για αρπαγή βρέφους στα Κρέστενα. Η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της πήρε το παιδί, χωρίς την συγκατάθεσή της, και εξαφανίστηκε.
Μετά την καταγγελία για την αρπαγή του βρέφους, η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και κατάφεραν να εντοπίσουν τον πατέρα. Ο νεαρός Ρομά, όπως μεταδίδει το ilialive.gr, συνελήφθη στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στα Σαβάλια.
Ο πατέρας έχει οδηγηθεί στο ΑΤ Κρεστενών για το σχηματισμό δικογραφίας, ενώ το βρέφος έχει παραληφθεί από την μητέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι – όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ – πρόκειται για ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την αρπαγή του βρέφους είχε προηγηθεί πολύ έντονο επεισόδιο στο σπίτι της νεαρής γυναίκας.
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin


