Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Στη λίστα του Μπούργος ο Πέρε Πονς (vid)

Αρης: Στη λίστα του Μπούργος ο Πέρε Πονς (vid)

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ, που έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Χερμάν Μπούργος.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Αρης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρβιν Πίρσμαν, να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Κίτρινους. Ο Βέλγος αριστερός μπακ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της συμπρωτεύουσας, με την ανακοίνωση να επισφραγίζει τη μεταγραφή του 31χρονο στον Αρη.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν δεν θα είναι φυσικά η μοναδική προσθήκη που θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τους ανθρώπους του Αρη, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να «τρέχουν» την υπόθεση του Πάπε Σέικ Ντιόπ, ενώ παράλληλα εξετάζουν και την περίπτωση του Ισπανού αμυντικού μέσου, Πέρε Πονς.

Ο Ιβηρας χαφ είναι 29 ετών (20/2/1993) και έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές, με την οποία πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ σε 1.432 λεπτά. Την τριετία που φόραγε τα χρώματα της Αλαβές έπαιξε σε 82 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από Χιρόνα και Ολότ.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πέρε Πονς και θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα, αφού πιστεύει ότι ο Ισπανός αμυντικός χαφ με την ποιότητα και την εμπειρία του από την Primera Division μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Αρη. Ενας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, αφού μετράει 144 συμμετοχές στην La Liga, ενώ επίσης έχει 133 στη 2η κατηγορία.

Δείτε τον δράσει:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024