Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σημαντικό forum για τις υβριδικές απειλές και την Ελλάδα

Σημαντικό forum για τις υβριδικές απειλές και την Ελλάδα

Στις 15 και 16 Ιουνίου 2022 στην ΛΑΕΔ (Ρηγίλλης 1, Αθήνα) πραγματοποιείται το 2nd Forum on Hybrid Threats, Cyber-security, and Artificial Intelligence

Με θέμα «Υβριδικές Απειλές και Ελλάδα: Εξελίξεις, τάσεις, θεσμικό πλαίσιο, και κρατική ανθεκτικότητα», πραγματοποιείται στις 15 και 16 Ιουνίου 2022 στην ΛΑΕΔ (Ρηγίλλης 1, Αθήνα) το 2nd Forum on Hybrid Threats, Cybersecurity, and Artificial Intelligence, από το Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων (www.fainst.eu), και υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος.

Σκοπός το φόρουμ είναι η μελέτη των σύγχρονων μεθόδων εχθροπραξιών, υπό το πρίσμα των απειλών που διαφαίνονται σήμερα για την Ευρώπη και ειδικότερα για την Ελλάδα. Πόσο ανθεκτική είναι η χώρα; Ποιες υβριδικές απειλές μπορεί να αντιμετωπίσει και πώς; Τι πρέπει να γίνει ώστε να ενισχυθεί η αντοχή της Ελλάδας στις πολυποίκιλες επιβουλές; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα αναζητήσουν απαντήσεις μέσω των συνεδριών του φόρουμ.

Προς τούτο συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές, με φυσική παρουσία αλλά και μέσω διαδικτύου,  μεγάλου κύρους  και επιδραστικότητας, από τον χώρο της πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του NATO, της ΕΕ, των αρμοδίων ελληνικών κρατικών υπηρεσιών και φορέων, εκπρόσωποι ξένων Πρεσβειών, αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών και φορέων του ιδιωτικού τομέα με μεγάλη σημασία για την λειτουργία των κρίσιμων υποδομών και την υποστήριξη της κρατικής λειτουργίας και κοινωνικής και κρατικής ανθεκτικότητας.

Το Φόρουμ μπορεί να παρακολουθήσει όποιος θέλει στο www.foreignaffairs.gr, στο www.fainst.eu, καθώς και στα αντίστοιχα κανάλια τους στο YouTube. Επίσης, σε υψηλότερη ανάλυση στο ακόλουθο link του Vimeo: https://vimeo.com/event/2200388/a7ba466e08

Περισσότερες πληροφορίες στο https://fhtcsai2022.fainst.eu/

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024