Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα -ηλεκτρική- γραμμή παραγωγής για την Ferrari

Νέα -ηλεκτρική- γραμμή παραγωγής για την Ferrari

H ιταλική φίρμα ετοιμάζεται να ενισχύσει την παραγωγική ισχύ του Maranello με φόντο την νέα ηλεκτρική εποχή

Μέχρι στιγμής η Ferrari προσέγγισε με σχετικά συντηρητικό τρόπο το κεφάλαιο ηλεκτροκίνηση ωστόσο, σύμφωνα με νέες αναφορές από το Maranello αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει με αφετηρία την δημιουργία μιας νέας γραμμής παραγωγής και όχι μόνο στο ιστορικό εργοστάσιο της φίρμας η οποία θα επιφορτιστεί με την κατασκευή υβριδικών και ηλεκτρικών προτάσεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ωστόσο, θα υπάρξουν σύντομα καθώς η παραπάνω εξέλιξη αναμένεται να αποτελέσει μια από τις κύριες ανακοινώσεις που θα κάνoυν οι ιθύνοντες της Ferrari στο πλαίσιο συνάντησης μετόχων και επενδυτών που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου και όπου η ιταλική φίρμα θα ανακοινώσει την ηλεκτρική στρατηγική της.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζήτημα, εκτός από την νέα, τρίτη γραμμή παραγωγής στα σχέδια της Ferrari, συγκαταλέγεται και η δημιουργία ενός νέου κέντρου έρευνας και εξέλιξης το οποίο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μπαταριών.

Όπως εύκολα υποθέτει κανείς, όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο της νέας ηλεκτρικής στρατηγικής της ιταλικής φίρμας η οποία σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες θα περιλαμβάνει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δια χειρός Ferrari.

Για την ακρίβεια, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ανάμεσα στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο επικεφαλής της Ferrari, Benedetto Vigna, στις 16 Ιουνίου θα συγκαταλέγεται και η επιβεβαίωση για το λανσάρισμα της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari με ορίζοντα το 2025 στο πλαίσιο του νέου πενταετούς πλάνου.

Η Ferrari έχει ήδη κατοχυρώσει το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Φεβρουάριο του 2022 με το επίμαχο έγγραφο να αποτυπώνει το σχεδιασμό ενός sportscar που είναι σχεδιασμένο για να υποδέχεται υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024