Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανώλης Μητσιάς: «Είναι άδικο...» - Η απάντηση για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους

Μανώλης Μητσιάς: «Είναι άδικο…» – Η απάντηση για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους

Την ίδια στιγμή, χαμός επικρατεί στο Twitter

Έντονες αντδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του τονίζοντας κυρίως ότι απομονώθηκαν τα λόγια του.

Νωρίτερα είχαν απαντήσει στον Μανώλη Μητσιά οι Νότης Χριστοδούλου και Αύγουστος Κορτώ, ενώ έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση του τραγουδιστή υπήρξαν και στο Twitter.

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν» έγραψε ο τραγουδιστής στη δήλωσή του.

Χαμός στο Twitter

«Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς»

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA την Κυριακή, ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε πως «δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί».

«Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς.  Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024