Ο Ηλίας Βρεττός παντρεύεται με την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και για πρώτη φορά είπε ότι ο γάμος ισχύει και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας» αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

«Εκμεταλλεύτηκα την καραντίνα για να ετοιμάσω την καινούργια μου δουλειά, πολύ δημιουργικά. Είχα προσωπικό χρόνο αλλά έλιωσα κι όλας. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κανείς που να μην είδε πολλές σειρές. Πέρασα τρεις μήνες στην Εύβοια με τους γονείς μου αλλά μου έλειπε πολύ η δουλειά μου» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι έχει απορρίψει τραγούδια που μετά έγιναν επιτυχία αλλά και ότι ο ίδιος έχει κάνει επιτυχίες τραγούδια που δεν ήθελαν άλλοι. «Συμβαίνουν πάρα πολλές αυτά, έχουμε πολλά παραδείγματα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr