Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τράγκας: «Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία», λέει ο Λαζόπουλος

Γιώργος Τράγκας: «Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία», λέει ο Λαζόπουλος

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

Συνεχίζονται οι ενδελεχείς έρευνες της Δικαιοσύνης για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Ο εκδότης είχε στην κατοχή του ακίνητα εκατομμυρίων σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Ευρώπη. Η Δικαιοσύνη ερευνά για πιθανή διάπραξη ποινικών εγκλημάτων, όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που οδήγησε στην απόκτηση της μεγάλης περιουσίας.

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε τρεις μήνες πριν τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, μετά από ανώνυμη καταγγελία και κατέληξε στο πόρισμα που στάλθηκε στον οικονομικό εισαγγελέα και άλλες αρμόδιες αρχές.

Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

«Τα χρήματα δεν είναι από τη δημοσιογραφία»

Τη δική του διάσταση για τα γεγονότα έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μέσω του podcast που διατηρεί στην ιστοσελίδα news247 την υπόθεση:

«Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Χατζηνικολάου για Τράγκα: Προσπάθησε να κλείσει ο REAL

Υπενθυμίζεται ότι για τον  Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα του, ρωτήθηκε από ακροατές του Real fm ο Νίκος Χατζηνικολάου,  αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός ».

Αναφέρθηκε ωστόσο στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες».

Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.

«Του έδωσα δουλειά όταν τον είχαν στα αζήτητα»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην εκπομπή του ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα».

Έμεινε στον σταθμό για χρόνια αλλά «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε».

Ο εκδότης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά αποκάλυψε ότι ο Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του».

Ο κ. Χατζηνικολάου, είπε ότι οι ύβρεις τού Γιώργου Τράγκα προς το πρόσωπό του «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024