Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έστειλα απαράδεκτο μήνυμα στον Χατζηγιάννη, απορώ πως δεν με έβρισε»

«Έστειλα απαράδεκτο μήνυμα στον Χατζηγιάννη, απορώ πως δεν με έβρισε»

Μου έστειλε ένα μήνυμα γράφοντας μου...

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Νίκος Μωραΐτης έκανε μέσα μια αναδρομή στους επιτυχημένους μουσικούς του σταθμούς. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής στιχουργός αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τα κομμάτια «Δεν φεύγω» και «Τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς».

Ειδικότερα, ο Νίκος Μωραΐτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», δήλωσε πως «τα τραγούδια μόλις τα ακούω… τα πιάνω! Πιάνω αν ένα τραγούδι θα γίνει επιτυχία ή όχι. Με το «Δεν φεύγω» έπεσα τελείως έξω. Του ακούω και δεν μου λέει τίποτα, το μόνο που μου άρεσε ήταν που άκουγα στο demo αυτή την αιθέρια φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του στέλνω ένα απαράδεκτο μήνυμα. «Ελπίζω να μου στείλεις και τις καλές σου μελωδίες» και απορώ πως δεν με έβρισε κιόλας ο άνθρωπος απαντώντας. Μου έστειλε ένα μήνυμα γράφοντας μου, «μα τι λες! Είναι ίσως η ωραιότερη μελωδία που έχω γράψει». Δεν το κατάλαβα το «Δεν φεύγω», κάθισα και το έγραψα εμπνεόμενος από την φωνή του και όχι από την μελωδία. Όταν πια έγινε τραγούδι, ενορχηστρώθηκε, ειπώθηκε τότε κατάλαβα την δύναμη του».

«Πρέπει να πω ότι έχω μια πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Γιώργο Σαμπάνη και στο ταλέντο του. Αυτά τώρα, διότι εκείνη την περίοδο είχαμε τσακωθεί και δεν μιλούσαμε. Μου στέλνει ο παραγωγός του Αντώνη Ρέμου δυο μελωδίες του Γιώργου Σαμπάνη. Η μία ήταν το «Λένε» και η άλλη ήταν «Τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς». Του απάντησα πως φυσικά θα τα γράψω, «δεν μπορώ να μην τα γράψω αλλά θα συνεννοήσε εσύ». Έτσι θέλω να πω ότι και τα δυο αυτά τραγούδια γράφτηκαν δια αντιπροσώπου γιατί εγώ δεν μιλούσα με τον συνθέτη» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Μωραΐτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024