Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αντώνης Δημητριάδης αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν το «Σπίτι με το Mega»;

Ο Αντώνης Δημητριάδης αποκαλύπτει αν θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν το «Σπίτι με το Mega»;

Όσα αποκάλυψε για το μεγάλο πάρτι με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τα μεγάλα ονόματα που πέρασαν από την εκπομπή.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 22:00, το «Σπίτι με το Mega» αποχαιρετά τη φετινή σεζόν και υποδέχεται το καλοκαίρι με το απόλυτο πάρτι.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει τον ρυθμό με τα δικά του τραγούδια και παρουσιάζει μια κεφάτη βραδιά με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, αγαπημένους καλεσμένους αλλά και μία μεγάλη έκπληξη. Την επανένωση των ONE, του θρυλικού boy band που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική ποπ μουσική. Ο project manager της εκπομπής «Σπίτι με το Mega», Αντώνης Δημητριάδης μιλά στο okmag για το πρώτο τηλεοπτικό παιδί του νέου Mega και τις τρεις επιτυχημένες σεζόν που συμπλήρωσε.

Στη σκηνή του τελευταίου «Σπίτι με το Mega», αυτής της σεζόν θα τραγουδήσουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου: η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου και οι Kings, με υπέροχα ντουέτα και τραγούδια που αγαπήσαμε. Special guest ο Θέμης Αδαμαντίδης. Συμμετέχει η Μαρία Θεοδότου.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του «Σπίτι με το Mega» για τη φετινή σεζόν;

Φθάσαμε στην τρίτη σεζόν και στο φινάλε μιας επιτυχημένης χρονιάς. Η εκπομπή του Σαββάτου, 4 Ιουνίου, θα είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι. Έχουμε κάνει πάνω από 60 εκπομπές στο σύνολο και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε το «Σπίτι με το Mega». Βέβαια, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες και την ομάδα που δουλέψαμε μαζί. Τον σκηνοθέτη, Δημήτρη Τσίγκο, τη Ρένα Βουγιούκα, την Ελένη Παναγοπούλου από την παραγωγή, τη Δήμητρα Στρατάκου, τον Θωμά Αριστεράκη τον αρχισυντάκτη μας, τη Βασιλική Μπεχλιούλη, την Ολίνα Τσαουσέλου, τον Γιάννη Βλαχογιάννη, τον Αντώνη Μόργκαν, τον Άρη Κουντούρη, τον Γιάννη Παπανικολάου, τον Γιώργο Κιλκής και φυσικά το Mega.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το «Σπίτι με το Mega»;

Όταν ξεκίνησε το νέο Mega η διοίκηση του σταθμού είχε στο μυαλό της να δημιουργήσουμε μια μουσική εκπομπή, όπου θα φιλοξενούνται μεγάλοι καλλιτέχνες και θα ερμηνεύουν τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος. Στην πορεία εμφανίστηκε η πανδημία του κορωνοιού και έτσι αποφασίστηκε να γίνει μια εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο για τον κόσμο που ήταν μέσα λόγω της καραντίνας. Με τον Αντώνη έχω προσωπική σχέση. Είναι φίλος και συνεργάτης καθώς εδώ και 16χρόνια είμαι ο DJ στις εμφανίσεις του. Η εκπομπή είχε μεγάλη απήχηση στην τηλεόραση και στα social media και όλοι μιλούσαν γι’ αυτήν. Αποφασίστηκε τότε να το προχωρήσουμε ως πρότζεκτ και εγώ ανέλαβα ό,τι έχει να κάνει με το μουσικό κομμάτι. Τους καλλιτέχνες, τα σχήματα που θα εμφανίζονταν, την παραγωγή στο ηχητικό κομμάτι. Τη δεύτερη σεζόν έγινα ο project manager.

Το «Σπίτι με το Mega» σεβάστηκε τη μουσική, τον χώρο που χρειάζεται κάθε καλλιτέχνης και αυτό το αναγνώρισε και ο κόσμος. Η μουσική και μόνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκπομπή. Δόθηκε μεγάλο βάρος στην εικόνα αλλά και στον αξιόπιστο τεχνικά ήχο. Πάντα με σεβασμό στους μεγάλους καλλιτέχνες που μας τίμησαν. Εμφανίστηκαν τεράστια ονόματα, κάποιοι από αυτούς μάλιστα είχαν χρόνια να βγουν στην τηλεόραση, όπως η Μαρινέλλα, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Άννα Βίσση, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, οι ΜΕΛΙSSES, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Αλκαίος, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, οι Πυξ Λαξ, ο Κώστας Τουρνάς και πολλοί άλλοι.

Υπήρξε κάποιος καλλιτέχνης που να σε δυσκόλεψε και να τον «κυνηγήσατε» πολύ;

Οι καλλιτέχνες είναι ξεχωριστές προσωπικότητες. Θέλουν να αισθανθούν ασφάλεια ότι αυτό που θα κάνουν στην τηλεόραση θα καλύπτει τα δικά τους καλλιτεχνικά στάνταρντς και θα στέκεται με σεβασμό στο έργο τους, σε αυτό με το οποίο συστήθηκαν στον κόσμο. Την περίοδο που «γεννήθηκε» το «Σπίτι με το Mega», όταν καλούσαμε έναν καλλιτέχνη εκείνος είχε να τραγουδήσει περίπου ένα χρόνο λόγω της καραντίνας. Έπρεπε λοιπόν να μαζέψει τη μπάντα του, να κάνουν πρόβες και να νιώσει έτοιμος ότι θα βγει ξανά στο γυαλί και το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο. Όχι στο μαγαζί που εμφανίζονται ή σε μια συναυλία, αλλά σε μία εκπομπή που θα σε δει όλη η Ελλάδα και πρέπει το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα άρτιο. Καλύψαμε με τις όποιες δυσκολίες και τους δικούς μας στόχους αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων μας καλλιτεχνών.

Υπάρχουν σκέψεις να πάτε και για τέταρτη σεζόν;

Η μουσική στο MEGA δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Γιατί το κοινό μας έδειξε ότι επιβραβεύει αυτή την επιλογή. Θέλω πολύ να συνεχίσω το «Σπίτι με το MEGA» και οι ιδέες για την ανανέωση του format είναι πολλές. Εξάλλου, το «Σπίτι με το MEGA» είναι το πρώτο «παιδί» του καναλιού. Η πρώτη παραγωγή του νέου Mega.

Στο κομμάτι των μουσικών projects συνεχίσαμε μετά και φέραμε τα Mad Awards μαζί με τον Ανδρέα Κουρή και τον Νίκο Τάγη που για τρίτη χρονιά φέτος θα προβληθούν στο Mega. Ακόμα, τo MadWalk, το Colour Day Festival και το Mega Star με την Konnie Μεταξά. Επίσης, ξεκινήσαμε με πολλή όρεξη και κέφι και στήσαμε τον ραδιοφωνικό μας σταθμό My Radio 104,6, μαζί με τον Νίκο Νικολακόπουλο. Άρα η μουσική είναι και θα μείνει και θα παραμείνει για πάντα στη ζωή μας.

Τα δικά σου σχέδια για το καλοκαίρι;

Θα συνεχίσω και φέτος το μουσικό tour στη Μύκονο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παίξω μουσική σε πολλά πάρτι, στο Cavo Paradiso και στο Nammos στη Μύκονο και στην Κύπρο. Επίσης, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε αρκετές συναυλίες αλλά και μόνος μου ως DJ σε όλη την Ελλάδα. Θα συμμετέχω επίσης στα MadVMA 2022 και στο Colourday Festival, όπου θα παίξω μουσική. Από Δευτέρα ως Πέμπτη συνεχίζουμε στο My Radio 104,6 με το ραδιοφωνικό μου mix μετά τις 22:00, και κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Mad Radio 106,2. Η μουσική είναι κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω σταματήσει να παίζω μουσική. Είμαι πάνω από 20 χρόνια DJ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024