
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Λημνιό – Υπέστη ρήξη χιαστού
Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Δημήτρη Λημνιό, με τις εξετάσεις του έλληνα εξτρέμ να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού
Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Δημήτρη Λημνιό.
Ο έλληνας εξτρέμ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής νίκης της εθνικής ομάδας απέναντι στην Κύπρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.
Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όπως αποδείχθηκε δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
Ο ποδοσφαιριστής της Κολωνίας τραυματίστηκε σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, πατώντας άτσαλα με το πόδι του, σε μια προσπάθεια να «κλέψει» την μπάλα από έναν αντίπαλό του.
Το διάστημα απουσίας του Λημνιού αναμένεται να είναι τουλάχιστον στους έξι μήνες, καθώς η συγκεκριμένη ζημιά στο γόνατο χρειάζεται πολύ προσεκτική αποκατάσταση.
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό
- Ιταλία: 43χρονος άνδρας στη Μπολόνια πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα αστυνομικού ελέγχου
- Πιερία: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία του Κορινού
- Η Μελόνι ζητά την απονομή χάριτος σε κοσμηματοπώλη που σκότωσε ληστές – «Ποιος μπορεί να τον κρίνει;», είπε
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν
