Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Αυτό είναι το νέο logo των McDonald’s

Ρωσία: Αυτό είναι το νέο logo των McDonald’s

Το νέο logo είναι κάτι παραπάνω από αφαιρετικό.

Αφαιρετικό είναι το logo που επέλεξε η εταιρεία που ανέλαβε τα εστιατόρια των McDonald’s στη Ρωσία έτσι ώστε να αντικαταστήσει τις «γνωστές αψίδες».

Το νέο λογότυπο αποτυπώνει έναν κύκλο και δυο γραμμές. Ίσως να αποτυπώνουν ένα μπέργκερ και δύο πατάτες τηγανητές. «Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, στα οποία έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Sistema PBO, της εταιρείας που διαχειρίζεται πλέον την επιχείρηση.

Το όνομα παραμένει μυστήριο

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το νέο όνομα της αλυσίδας, ωστόσο σύμφωνα με το BBC εξετάζονται διάφορα. Συγκεκριμένα, κατά τη ρωσική εφημερίδα Izvestia, η Sistema PBO έχει υποβάλει οκτώ προτάσεις για το όνομα της αλυσίδας στην αρμόδια κρατική αρχή πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, η αλυσίδα προγραμματίζει να επανεκκινήσει τη λειτουργία 15 εστιατορίων της πρώην McDonald’s αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα McDonald’s στη Ρωσία έκλεισαν τον Μάρτιο, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, έπειτα από τριάντα χρόνια λειτουργίας. Τον περασμένο μήνα η αμερικανική αλυσίδα fast food ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρωσία λόγω της «ανθρωπιστικής κρίσης» και του «απρόβλεπτου περιβάλλοντος λειτουργίας» που έχει προκαλέσει ο πόλεμος.

Τη διαχείριση των εστιατορίων στη χώρα έχει αναλάβει πλέον ο Αλεξάντερ Γκόβορ, ο οποίος διαχειρίζεται ήδη 25 εστιατόρια της McDonald’s στη Σιβηρία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024