Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Αινιγματικός ο Εντιαγέ για το μέλλον του

Αρης: Αινιγματικός ο Εντιαγέ για το μέλλον του

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Αρη μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του και απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη Σίβασπορ.

Ο Μπαντού Εντιαγέ μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Αρη μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά το μέλλον του Σενεγαλέζου μέσου είναι αβέβαιο, με τους Τούρκους μάλιστα να θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Σίβασπορ.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Αφρικανός χαφ συμφώνησε σε όλα με τη Σίβασπορ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ίδιο πάντως μιλώντας στην πατρίδα του να μην επιβεβαιώνει τα σχετικά ρεπορτάζ, αλλά να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Για το αν αλλάξω σύλλογο ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «sport221», όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και τα σενάρια περί Σίβασπορ. Στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης, με τον μέσο του Αρη να διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της αφρικάνικης χώρας, Αλιού Σισέ.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024