Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίλιοι γάμοι σ' ένα καλοκαίρι: Τι δώρο να τους πάρεις για να σου φτάσουν και για διακοπές

Χίλιοι γάμοι σ’ ένα καλοκαίρι: Τι δώρο να τους πάρεις για να σου φτάσουν και για διακοπές

Προτάσεις για να χαίρεσαι και τους νιόπαντρους και το υπόλοιπο του λογαριασμού σου

Εσύ πόσες φορές θα φας κουφέτα φέτος; Με τις πρώτες λιακάδες και την πλήρη άρση των μέτρων, τα προσκλητήρια άρχισαν να έρχονται κατά ριπάς – και από ένα σημείο και μετά, να σου πέφτουν από τα χέρια, αφού όσο και αν χαίρεσαι με τις χαρές φίλων, συγγενών και συναδέλφων, η αλήθεια είναι ότι το budget σου δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε όλη αυτή την ευτυχία.

Για να μην καταλήξεις να θυσιάζεις τις διακοπές σου στον βωμό των δώρων γάμου, συγκεντρώσαμε εννιά προτάσεις που και θα ενθουσιάσουν το ζευγάρι, και είναι διαθέσιμες σε συμφέρουσες τιμές. Τουλάχιστον, στην περίπτωση που επιλέξεις να πάρεις το δώρο σου από το shopflix.gr, το οποίο εκτός από εξαιρετικές προσφορές και τεράστια ποικιλία σε προϊόντα κάθε κατηγορίας, σου εξασφαλίζει και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του με την Courier Center. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να σε αφήσουν εκτεθειμένο.

Βαλίτσες Hoffmanns Καμπίνας Σετ 3 Τεμαχίων Ασημί

Ιδανικές για το μήνα του μέλιτος, αλλά και για όλα τα ταξίδια που θα κάνουν ως παντρεμένο ζευγάρι, οι βαλίτσες της Hoffmans θα γίνουν ένα από τα αγαπημένα τους δώρα.

Έρχονται σε τρία μεγέθη, για να τους βολέψουν σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση και έχουν ελαφριά αλλά στιβαρή κατασκευή, που θα αντέξει δεκάδες εξερευνήσεις. Σε κάθε βήμα του σχεδιασμού τους, έχουν ληφθεί υπόψη οι πραγματικές ανάγκες ενός ταξιδιώτη: εργονομικές λαβές και ρόδες που στρίβουν τις καθιστούν πανεύκολες στη μεταφορά, ελαστικοί ιμάντες κρατούν τα πάντα τακτοποιημένα και το τηλεσκοπικό χερούλι εξασφαλίζει ότι θα βρίσκονται στο κατάλληλο ύψος και για τους δυο συζύγους.

Αγόρασέ τες από 119,95€.

Φωτογραφική Μηχανή Fujifilm Instant Instax Mini 11 Sky Blue

Οι κοινές τους αναμνήσεις θα μείνουν χαραγμένες στην αιωνιότητα. Η Instax Mini 11 της Fujifilm θα τους χαρίζει εντυπωσιακές λήψεις στη στιγμή, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό και θα τις εκτυπώνει απευθείας σε φωτογραφικό χαρτί για να μην χάνουν τις αγαπημένες τους στιγμές στο χάος της γκαλερί του κινητού τους.

Θα λατρέψουν το λεπτό της μέγεθος, που χωρά άνετα στην τσάντα, το φλας υψηλής απόδοσης που προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του κλείστρου χωρίς να χρειάζεται καμιά ειδική ρύθμιση, τη λειτουργία Selfie On, για να βγάζουν άνετα τις καλύτερες selfie και – φυσικά – το υπέροχο παστέλ χρώμα της.

Αγόρασέ τη από 70€.

Κρεπιέρα Ariete 0202 35cm Μπλε

Μήπως τα σκαλιά της εκκλησίας θα τα ανέβουν δυο πραγματικοί λάτρεις του brunch; Αν η απάντηση είναι θετική (αλλά ακόμη και αν δεν είναι), δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους κρεπιέρα.

Η συγκεκριμένη από την Ariete – που φτιάχνει και εξαιρετικά pancakes – θα γίνει ένα από τα αγαπημένα τους αντικείμενα, αφού πέρα από εύχρηστη, συμβαίνει να είναι και εξαιρετικά κομψή, αντλώντας έμπνευση για τον σχεδιασμό της από τη δεκαετία του ’50.

Αγόρασέ τη από 42,68€.

Πετσέτες Σώματος Σετ 3τμχ από Βαμβάκι σε Λευκό, Γκρι και Μπλε Σκούρο

Απαλές, απορροφητικές και ποιοτικές, οι πετσέτες της Beverly Hills Polo Club αποπνέουν μια πολυτέλεια που θα φέρει τη νυφική σουίτα στη σπιτική τους καθημερινότητα.

Αποτελούνται από 100% βαμβάκι, έχουν πυκνότητα 480 γρ./τ.μ. και έρχονται σε τρία πλούσια χρώματα με κεντημένο το λογότυπο της εταιρείας για ακόμη πιο κομψό αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης, διατίθενται με 50% έκπτωση.

Αγόρασέ τες από 39,90€.

Παπλωματοθήκη με Μαξιλαροθήκες Σετ Υπέρδιπλη Βαμβακερή Dreamhouse

Τα κοινά τους όνειρα θα γίνουν ακόμη πιο γλυκά όταν κοιμηθούν σε αυτό το 100% βαμβακερό σετ που αναπνέει, απορροφά εύκολα την υγρασία κα είναι διαπερατό από τον αέρα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Το γκρι χρώμα του το κάνει ταιριαστό με κάθε κρεβατοκάμαρα, τα συνδυασμένα μοτίβα του δίνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, ενώ το μήνυμά του θα τους θυμίζει το σημαντικότερο: να φιλιούνται πάντα για καληνύχτα.

Αγόρασέ το από 46,95€.

Σετ Σεντόνια Guy Laroche με Λάστιχο Υπέρδιπλα 240x265cm Ροζ/Γκρι

Δεν είναι τυχαίο που η Guy Laroche έχει συνδέσει το όνομά της με τα ποιοτικά υφάσματα – και με το συγκεκριμένο σετ που αποτελείται από υπέρδιπλο κατωσέντονο, πανωσέντονο και δυο μαξιλαροθήκες, το αποδεικνύει και πάλι.

Η διχρωμία, που παντρεύει θηλυκά και αρρενωπά στοιχεία, πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία για κάθε σπίτι και γούστο, ενώ η σύνθεση από 100% βαμβακερό ύφασμα περκάλι, με ματ εμφάνιση και πυκνότητα ύφανσης 160TC, κάνει κάθε κρεβάτι ακαταμάχητο.

Αγόρασέ το από 55€.

Χαλί Σαλονιού Sprintzios Prestige 200x250cm Blue/Beige

Οι περισσότεροι γάμοι γίνονται καλοκαίρι, κι αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα ζευγάρια χάνουν ένα από τα καλύτερα δώρα: ένα ποιοτικό χαλί που θα στολίζει το σπίτι τους για χρόνια.

Εσύ θα το αλλάξεις αυτό, προσφέροντάς τους το πολυτελές χαλί σαλονιού της Sprintzios, που εκτός από πολύ ανθεκτικό, είναι και εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό του και υποαλλεργικό. Τα χρώματά του είναι ανεξίτηλα και το υπόστρωμά του αντιολισθητικό, για μέγιστη άνεση και κομψότητα που θα διαρκέσει πολύ, μα πολύ καιρό.

Αγόρασέ το από 135€.

Μηχανή Espresso με Κάψουλα Delonghi για Nespresso 0.7lt Μαύρο

Μικρή αλλά θαυματουργή, η καφετιέρα της Delonghi θα τους ετοιμάζει καθημερινά τον πρωινό τους καφέ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – και με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Εύχρηστη, κομψή, ελαφριά και με εργονομική λαβή για να μεταφέρεται εύκολα από χώρο σε χώρο, θα γίνει η πρωταγωνίστρια σε τραπέζια και brunch, σερβίροντας λαχταριστό καφέ Nespresso. Και το γεγονός ότι καθαρίζεται πανεύκολα σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Αγόρασέ τη από 79€.

Χύτρα Pyramis Optimum Plus Ταχύτητας 8L

Μιας και αναφερθήκαμε σε τραπέζια, κάθε πειραματισμός τους θα γίνει πιο νόστιμος αν επιλέξεις να τους χαρίσεις την πανίσχυρη χύτρα της Pyamis. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ενισχυμένου πάχους και με κουμπί και χειρολαβές από θερμομονωτικό βακελίτη, είναι ανθεκτική και εξαιρετικά βολική στη χρήση.

Θα εκτιμήσουν τον πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος, που μπορεί να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί σε οποιαδήποτε θέση, αλλά και τον ρυθμιστή πίεσης που θα τους δίνει τρεις διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με το γεύμα που θέλουν να φτιάξουν. Όπως και να έχει, θα έχουν έτοιμο σπιτικό φαγητό σε χρόνο dt, αφού η τριπλή θερμοσυσσωρευτική βάση της εξασφαλίζει γρηγορότερη και ευκολότερη κατανομή θερμότητας, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

Αγόρασέ τη από 96,20€.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024