Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ αρραβωνιάστηκε τον bisexual σαμάνο Ντουρέκ

Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ αρραβωνιάστηκε τον bisexual σαμάνο Ντουρέκ

O 47χρονος ζήτησε το χέρι της από τους γονείς της και της χάρισε ένα σμαραγδένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω τον αρραβώνα μου με τον Ντουρέκ, τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά μου να χτυπά τρελά, που με βλέπει και αναγνωρίζει τις ικανότητές μου, που με κάνει να γελώ και με τον οποίο νιώθω τόσο ευάλωτη. Ο έρωτας είναι υπερβατικός και μας κάνει να μεγαλώνουμε. Κι είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και την οικογένειά μου που στάθηκαν ακλόνητοι στο πλευρό μας».

Με αυτήν την ανάρτηση, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, σαμάνο Ντουρέκ Βέρετ.

Είναι μαζί από τον Μάιο του 2019 και τώρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο 47χρονος bisexual, όπως δηλώνει ο ίδιος, ζήτησε το χέρι της 50χρονης πριγκίπισσας από τον βασιλιά Χάραλντ και την βασίλισσα Σόνια.

Η Μάρθα Λουίζ είναι η τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου και μητέρα τριών παιδιών, που έχει αποκτήσει με τον συγγραφέα Άρι Μπεν.

«Είμαι πολύ παλιομοδίτης ως προς τον τρόπο που λειτουργώ. Έτσι, κάθισα με τον βασιλιά Χάραλντ και τη βασίλισσα Σόνια και ζήτησα το χέρι της κόρης τους. Αν είχαν πει »όχι» δεν θα προχωρούσα. Λειτουργώ έντιμα και με σεβασμό», δήλωσε ο Ντουρέκ σε εφημερίδα της Νορβηγίας.

Παράλληλα, στα social media έκανε το πιο γλυκό ποστ. Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«Είπε το “ΝΑΙ”! Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο για έναν άνδρα από το να γνωρίζει ξεκάθαρα ότι η γυναίκα μπροστά του είναι η μία και μοναδική. Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

Στην πριγκίπισσα ο σαμάνος Ντουρέκ χάρισε ένα σμαραγδένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο δημιούργησε συνεργαζόμενος με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζόι Σανγκαλάνγκ Σμίθ.

Το διαμάντι επιλέχθηκε ως αναπαράσταση της άνευ όρων αγάπης, της δύναμης και της ανθεκτικότητας της καρδιάς ενώ το σμαράγδι ήταν μια κίνηση προς τη βασίλισσα Σόνια, η οποία λατρεύει τα σμαράγδια.

Το μοναδικό δαχτυλίδι έχει ένα εντυπωσιακό σμαράγδι, που βρίσκεται μέσα σε ένα φωτοστέφανο 19 διαμαντιών. Το καθένα αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία: Τη γη, τον αέρα, το νερό και τη φωτιά.

Ποιος είναι ο  Ντούρεκ Βέρετ

Γεννήθηκε στο Σακραμέντο των ΗΠΑ το 1974 και υποστηρίζει ότι ήταν μόλις πέντε ετών όταν αντιλήφθηκε τις «σαμανιστικές» του ικανότητες. Ωστόσο, περίμενε άλλα έξι χρόνια για να αρχίσει να τις καλλιεργεί.

Ο πατέρας του ήταν μηχανικός από την Αϊτή με αφρικανικές ρίζες κι η μητέρα του είχε ρίζες ινδιάνικες και νορβηγικές.

Πλέον, έδρα του είναι το Λος Άντζελες και διάσημες πελάτισσές του η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νίνα Ντόμπρεβ και ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ.

Επίσης, ο γκουρού έχει γράψει βιβλία, μεταξύ αυτών, το «Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024