Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μπάουερ

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μπάουερ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Τόμας Μπάουερ και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν ότι ο Τόμας Μπάουερ παραμένει στο λιμάνι.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας και πρωταθλητής με την ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και θα μείνει τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόμας Μπάουερ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ.

Η δήλωση του Τόμας Μπάουερ στο olympiacossfp.gr:

«Η απόφαση να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, ήταν πολύ εύκολη. Ο κύριος λόγος είναι το πνεύμα μέσα στην ομάδα.

Μπήκα στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, αλλά από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, ένιωσα ότι μοιραζόμαστε το ίδιο τεράστιο κίνητρο, για να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίζουμε παιχνίδια, για να είμαστε ξανά η Νο.1 ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ.

Κάθε μέλος της ομάδας δίνει το προσωπικό του μέγιστο καθημερινά, αλλά πάντα βάζει την επιτυχία της ομάδας στην πρώτη θέση! Αυτό είναι, πραγματικά, πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Επίσης, εγώ και η οικογένειά μου, απολαμβάνουμε τη ζωή στην Ελλάδα, οπότε είναι μια λογική απόφαση για την καριέρα μου και την οικογένειά μου».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024