Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Παρί

Τι είπε ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Παρί

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Παρί

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα των Παριζιάνων είναι πολλά, με τον αργεντινό τεχνικό να απαντά στις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ποτσετίνο τόνισε πως παραμένει ήρεμος, ενώ αναφέρθηκε και στους Μέσι – Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν:

Για τα σενάρια απόλυσής του: «Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά έχω έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό μου. Με απολύουν κάθε εβδομάδα. Λογικό να συμβαίνει αυτό όταν είσαι στην Παρί. Ο σύλλογος προσπαθεί να ξεκινήσει από την αρχή. Ο πρόεδρος θα εξηγήσει το νέο του πρότζεκτ σύντομα και εγώ παραμένω ήρεμος».

«Πρέπει να δίνεις βάση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το Champions League είναι μια διοργάνωση με πολύ λίγα παιχνίδια. Αν μια ομάδα δεν είναι έτοιμη για τις εγχώριες διοργανώσεις, θα είναι πολύ δύσκολο να αποδώσει καλά στο Champions League. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Η καταιγίδα άρχισε μετά τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, όπως έκανε ο Μπλαν ή ο Αντσελότι. Μου αρέσει η Σίτι, γιατί δίνει στον Γκουαρντιόλα τη δυνατότητα να χτίσει. Του δόθηκε χρόνος. Η Παρί χρειάζεται επίσης χρόνο. Αν πιστέψουμε στο πρότζεκτ, θα πλησιάσουμε στο να κατακτήσουμε το Champions League».

Για τις δυσκολίες τού να είσαι προπονητής της Παρί: «Για να φθάσεις στο σημείο να προπονείς την Παρί, πρέπει να είσαι καλός προπονητής και ύστερα από ενάμιση χρόνο νιώθω ως ένας από τους καλύτερους. Το να ηγείσαι τόσο πολλών αστέρων είναι ένα καθημερινό μάθημα. Ήμασταν ένα βήμα από το να αποκλείσουμε τη Ρεάλ. Φθάσαμε πολύ κοντά. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ ανώτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη δουλειά. Αν ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το Champions League, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αντιδράσεις».

Για την απόφαση του Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί: «Πολλοί θεώρησαν δεδομένο ότι θα φύγει, χωρίς ο Εμπαπέ να έχει αποφασίσει. Τελικά, επέλεξε να παραμείνει».

Για τον Μέσι: «Η έλευση του Μέσι ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις μέρες. Η Παρί ήταν η μόνη που θα μπορούσε να τον αποκτήσει τόσο γρήγορα. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον, αφού έπρεπε να μετακομίσει ολόκληρη η οικογένειά του. Το ποδόσφαιρο στη Γαλλία είναι διαφορετικό και το να προσαρμοστείς με τους νέους σου συμπαίκτες είναι δύσκολο. Όλοι πίστευαν πως θα τελείωνε την καριέρα του παίζοντας για την Μπαρτσελόνα. Για μένα ήταν ένα όνειρο το να είμαι προπονητής του. Για μένα ο Μέσι είναι ένας πραγματικός ηγέτης».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024