Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Θα κάνω αλλαγές, αλλά όχι λόγω του αποτελέσματος με την Ολλανδία»

Μαρτίνεθ: «Θα κάνω αλλαγές, αλλά όχι λόγω του αποτελέσματος με την Ολλανδία»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως οι όποιες αλλαγές κάνει στο αυριανό ματς με την Πολωνία δεν θα είναι λόγω της βαριάς ήττας από την Ολλανδία.

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν θα προβεί σε δραστικές αλλαγές στην ενδεκάδα στον αυριανό (Τετάρτη 8/6) αγώνα του Nations League με την Πολωνία, παρά την πολύ «βαριά» ήττα που υπέστη η ομάδα του την περασμένη Παρασκευή (3/6) από την Ολλανδία στις Βρυξέλλες (1-4).

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από περίπου έξι χρόνια για τους Βέλγους, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Ranking της FIFA και θεωρούνται ως μία απ’ τις ομάδες που μπορούν να φτάσουν ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

«Θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει ότι πρόκειται για αλλαγές που θα γίνουν λόγω των αποτελεσμάτων», τόνισε ο Μαρτίνεθ σε συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με την Πολωνία στις Βρυξέλλες για τον 4ο όμιλο της League A, συμπληρώνοντας:

«Αυτό δεν ισχύει, οι αλλαγές σχεδιάστηκαν εκ των προτέρων με βάση το πώς ολοκλήρωσαν οι παίκτες τη σεζόν στους συλλόγους τους και πόσα λεπτά έπαιξαν. Οι αλλαγές δεν θα είναι αποτέλεσμα αυτού που συνέβη κόντρα στην Ολλανδία».

Η συντριβή απ’ την Ολλανδία ήταν μία άκρως… απογοητευτική εμπειρία για τους Βέλγους, ωστόσο, ο Μαρτίνεθ έδωσε στην ομάδα του διήμερη άδεια για να ηρεμήσει πριν επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (6/6).

«Όλοι… πονάμε τις τελευταίες ημέρες, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι, τόσο απογοητευμένοι όσο και οι οπαδοί. Πρέπει να βελτιωθούμε αμέσως, όχι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ακολουθεί τον Νοέμβριο, αλλά για την Πολωνία».

Ο τεχνικός των Βέλγων επιβεβαίωσε ότι ο Ρομέλου Λουκάκου δεν υπολογίζεται για τα δύο επόμενα παιχνίδια εναντίον Πολωνίας και της Ουαλίας (το Σάββατο 11/6 στο Κάρντιφ) λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πολωνία στη Βαρσοβία στις 14 Ιουνίου.

«Ιατρικά παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος. Είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο επειδή η εξέταση έδειξε ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο κακός όσο περιμέναμε. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα μείνει εκτός για τα επόμενα δύο παιχνίδια κι επειδή έχουμε άλλο ένα ματς στην Πολωνία, θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του…».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024