Τρεις μαθητές υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την είσοδο στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας είδαν σήμερα τα γραπτά τους να μηδενίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δύο μαθητές στα Χανιά και ένας στο Ηράκλειο έκαναν χρήση του κινητού τους τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Όμως αμέσως έγιναν αντιληπτοί από τους επιτηρητές καθηγητές με αποτέλεσμα να λάβουν το απόλυτο μηδέν ως βαθμολογία ενώ παράλληλα αποβλήθηκαν και από την αίθουσα των εξετάσεων, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας