Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα χτυπάει την Αττική - Πολλοί κεραυνοί

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα χτυπάει την Αττική – Πολλοί κεραυνοί

Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική.

Καταιγίδα χτυπάει στην Αττική, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, ενώ πολλοί κεραυνοί πέφτουν στην ευτύτερη περιοχή, όπως είχε προειδοποιήσει η Πυροσβεστική. Στην Παιανία σε πολύ λίγη ώρα δημιουργήθηκαν προβλήματα για τους οδηγούς εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Δείτε εικόνα από το Forecast Weather Greece

Οι κεραυνοί κάνουν τη νύχτα μέρα σε μια σειρά περιοχές, ενώ αναμένεται το φαινόμενο να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Δείτε εικόνα από τα Μελίσσια

Στο σάιτ blitzortung.org μπορείτε να παρακολουθήσετε live την κεραυνική δραστηριότητα. Στις 21:40 το βράδυ της Δευτέρας, η κατάσταση είχε ως εξής:

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Να σημειώσουμε ότι από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στον Θερμαϊκό, ενώ στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία έως και τις Κυκλάδες θα έχουμε συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία θα «επισκεφθεί» την ανατολική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Στερεά και την Πελοπόννησο όπου θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες. Στο Αιγαίο και την Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια, εκτός από τους ορεινούς όγκους.

Το βράδυ η αστάθεια θα έχει περιοριστεί και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και μέσα στη μέρα στα ΒΔ του νομού θα έχουμε αστάθεια με βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη έως τα ξημερώματα της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες και από το μεσημέρι και μετά θα περιοριστούν και θα εντοπίζονται στα ορεινά και στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 26 βαθμούς.

Την Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χειροτερεύει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ δυνατές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και άλλα σημεία στα βόρεια της χώρας.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε έντονα φαινόμενα και πολύ άστατο καιρό και οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιοι.

Την Παρασκευή σχεδόν όλη τη μέρα θα έχει άστατο καιρό. Από την Αττική έως και τη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία συνοδευόμενη από δυνατούς ανέμους. Υπάρχουν, δε, ενδείξεις ότι θα πέσει πολύ νερό.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024