Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: «Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα» - Ανθελληνική προπαγάνδα από παρουσιάστρια καναλιού

Τουρκία: «Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα» – Ανθελληνική προπαγάνδα από παρουσιάστρια καναλιού

Η τουρκάλα παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους.

Σε μια απίστευτη – προκλητική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, προέβη τουρκάλα δημοσιογράφος, μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του CNN Turk, καταδεικνύοντας την ενόχληση που επικρατεί στην Άγκυρα, για το γεγονός ότι η  εκστρατεία διεθνοποίησης των τουρκικών προκλήσεων από μέρους της Αθήνας, φέρνει καρπούς.

Η Χαντέ Φιράτ που έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2016, γιατί συνομίλησε μέσω Twitter με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του τουρκικού πραξικοπήματος, ζήτησε τουριστικό εμπάργκο για την Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε και τις ΗΠΑ.

Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία, καλώντας τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους και να μη δώσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατιωτικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση», ανέφερε σχετικά.

Και τις αμερικανικές βάσεις

Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

«Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους», είπε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024