Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσο θα κοστίσει στους Βρετανούς ο εορτασμός του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας

Πόσο θα κοστίσει στους Βρετανούς ο εορτασμός του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας

Τα κέρδη από τον εορτασμό

Ξεκίνησαν χθες οι εορτασμοί για το «Πλατινένιο Ιωβηλαίο» της Βασίλισσας Ελισάβετ. Οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες και θα υπάρχει μία πληθώρα προϊόντων που θα μπορούν να αγοράσουν οι καταναλωτές.

Πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιούνται ποσό κοστίζει πραγματικά στους φορολογούμενους ο εορτασμός των 70 χρόνων της βασίλισσας στο θρόνο.

Ένα δισεκατομμύριο λίρες συνολικά ή περίπου 38.000 λίρες ανά νοικοκυριό στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι είναι ο απολογισμός του Ιωβηλαίου για τους Βρετανούς φορολογούμενους .

Τα κέρδη από τον εορτασμό

Ωστόσο χιλιάδες Βρετανοί και τουρίστες το Σαββατοκύριακο, αναμένεται να ξοδέψουν εκατομμύρια λίρες δίνοντας ώθηση στα κέρδη των επιχειρήσεων που θα ξεπεράσουν τις 6 δισ. λίρες , τόσο για τα εμπορικά καταστήματα στους κεντρικούς δρόμους στο Λονδίνο αλλά και για τις επιχειρήσεις στον χώρο της φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πολυκατάστημα John Lewis αναφέρει ότι η περιορισμένη έκδοση Barbie Signature Queen Elizabeth II Platinum Jubilee Doll εξαντλήθηκε σε μόλις τρία λεπτά.

Οι διαδικτυακές αναζητήσεις για άλλα είδη αυξήθηκαν επίσης, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης κατά 56% στους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν ψυγεία μπύρας, ανέφερε ο λιανοπωλητής σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης .

Οι γλεντζέδες αναμένεται να ξοδέψουν περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια λίρες σε προμήθειες φαγητού και ποτών, ενώ οι παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια ελπίζουν να φτάσουν  σε έσοδα σχεδόν τα 3 δισεκατομμύρια λίρες σε πωλήσεις, σύμφωνα με έρευνα, καθώς οι δύο αργίες συνδυάζονται με τα σχολικά διαλείμματα στην Αγγλία και την Ουαλία. Είναι εντυπωσιακό ότι οι παμπς αναμένεται να πουλήσουν 8.2 εκατομμύρια μπίρες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024